hola

Els infants i famílies usuàries de l’Espai Socioeducatiu el Formiguer van celebrar el 21 de juny la Festa del Circ amb motiu de la finalització del curs. L’equipament informa que va ser una gran tarda en la que “es van viure moments d’alegria, diversió i sobretot d’unió entre els uns i els altres”.

Els infants van preparar amb molta il·lusió diferents actuacions que van gaudir amb les famílies. Els més petits van cantar una cançó de circ i posteriorment van fer un espectacle de domadors i equilibristes. A més, els mitjans van escriure una cançó de rap descrivint el seu grup i la van interpretar entre tots. També van fer una actuació de malabars i diferents trucs de màgia. Per acabar la gran Festa del Circ, es van unir totes les famílies.

L’equipament d’intervenció socioeducativa El Formiguer es va posar en marxa a finals de 2015. La regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones, Ana Bajo, ha valorat positivament el servei que "porta dos anys i es veu el fruit de la feina feta" i afegeix que "el Formiguer és una gran família que treballa pel bé comú".També ha destacat la implicació de les famílies. Durant aquest mes, els infants participen en un casal d’estiu enfocat també en el medi ambient.


Foto: Participants a la festa de final de curs d’El Formiguer / El Formiguer

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19
05 Jun 2020 11:41 - RedaccióL'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis [ ... ]

S'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó
05 Jun 2020 11:12 - RedaccióS'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat [ ... ]

La Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub
05 Jun 2020 11:08 - RedaccióLa Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco [ ... ]