hola

Santa Perpètua ha mostrat la seva solidaritat un cop més amb una elevada participació ahir diumenge 9 de juliol en el Mulla't per l'esclerosi que es va celebrar a les piscines municipals. No ha estat un any de rècords però sí que són grans xifres tant pel salt simultani com per la recaptació.

Un total de 339 persones es van llençar simultàniament a les piscines en solidaritat amb les persones afectades per aquesta malaltia una xifra semblant a la de l'any 2013 quan van ser 349 persones. A la piscina de 25 metres es van llençar 78 persones i 43 infants i pares i mares ho van fer a la de capoteig. Els laterals de la piscina de 50 metres i un dels curts van quedar coberts per les 218 persones que van saltar a l'aigua pel Mulla't.

Ahir 46 persones es van llençar a la piscina per nedar en solidaritat amb els malalts d'esclerosi. Aquesta xifra és molt inferior a la d'altres anys, però tot i això es van superar els metres de l'any passat. Aquest cop es van nedar 30.100 metres i cada participant va rebre un diploma acreditatiu.

En canvi, pel que fa a les aportacions econòmiques, ahir es van recaptar més diners que l'any passat. En total van ser 213 euros amb la venda de marxandatge i 71 euros de donatius, el que puja a 284 euros de recaptació total que es dóna íntegrament de la Fundació Esclerosi Múltiple.


Foto: la piscina de 50 metres abans del salt multitudinari / L'Informatiu 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19
05 Jun 2020 11:41 - RedaccióL'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis [ ... ]

S'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó
05 Jun 2020 11:12 - RedaccióS'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat [ ... ]

La Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub
05 Jun 2020 11:08 - RedaccióLa Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco [ ... ]