hola

L’associació de comerciants Els Comerciants organitza aquest dissabte 8 de juliol una nova edició de Fira Estiu, una fira de rebaixes que aquest cop presenta novetats.

La més destacada és el canvi d’emplaçament ja que es desenvoluparà a la plaça Nova, “un espai molt acollidor on tot queda molt a prop i ens agrada molt per canviar de zones de la ciutat”, segons afirma el president dels Comerciants, Manel Alcaraz.

L’horari serà de 17 a 23 hores i durant aquest temps els 22 associats que instal·laran paradeta vendran els seus productes a preus rebaixats. Els sectors que seran presents són roba, sabateria, perruqueria, estètica, joguines, educació, animals, motor, dolços i serveis. Com és habitual, Els Comerciants han dissenyat un programa d’activitats que inclou actuacions de les entitats Mogoda Country i Dansa del Ventre Ghassaly, música a càrrec de DJ Mons, castells inflables, pintacares, jocs gegants, jocs d’aigua i un toro mecànic. El Grup de Joves Diables de Santa Perpètua exhibirà la seva fera i el grup de tabals donarà una audició. Els Comerciants regalaran coca als assistents.

Fi del rasca i guanya

La campanya de Primavera dels Comerciants basada en el rasca i guanya ha tornat a ser un èxit entre els establiments i la clientela, segons apunta l’entitat. En aquesta campanya han près part 38 comer­ços que han distribuit les 6.000 butlletes de les quals 5.400 tenien premi. Els Comerciants regalaven 3.800 descomptes i 1.600 regals directes, entre els quals hi havia deu vals de vint euros bescanviables en els comerços participants de la promoció. Alguns establiments van exhaurir les butlletes durant les dues primeres setmanes. Alcaraz diu que segur que tornaran a fer el Rasca i guanya.


Foto: L’edició de 2016 de Fira Estiu es va celebrar al passeig de la Florida / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar
18 Abr 2024 09:22 - RedaccióAlumnat de cinquè de Primària participa en la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua participen avui 18 d’abril [ ... ]

S’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents
17 Abr 2024 13:02 - RedaccióS’instal·len cinc nous passos de vianants intel·ligents

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha finalitzat les obres d’instal·lació [ ... ]

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]