hola

Els 48 alumnes dels institus Estela Ibèrica i Rovira-Forns de Santa Perpètua que es van presentar enguany a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han aprovat. A l’INS Estela Ibèrica es van presentar 31 alumnes i la millor nota ha estat un 8,15, de Mireia Martín. De l’INS Rovira-Forns es van presentar setze nois i noies i la nota més alta ha estat la de Dani Saura, un 8,72. Els equips directius dels instituts públics perpetuencs s’han mostrat satisfets amb els resultats obtinguts pel seu alumnat ja que no només han aprovat el 100% sinó que la mitjana de notes també és satisfactòria.

La cap d’estudis de l’INS Estela Ibèrica, Maite Mayayo, s’ha mostrat molt satisfeta pel 100% d’aprovats i també perquè les notes són semblants a les dels expedients de cada alumne. Per la seva part, la coordinadora pedagògica de l’INS Rovira-Forns, Marta Cruz, ha destacat també l’aprovat de tots els presentats i les bones notes obtingudes. Ara caldrà veure si les notes els serviran als alumnes per escollir els estudis que vulguin fer.

Berta Bonàs obté la millor nota a les PAU, un 9,15

La perpetuenca Berta Bonàs, de l’Escola Sant Gervasi de Mollet, ha registrat la millor nota d’aquest centre amb un 9,15 i ha obtingut una distinció de les PAU per superar el llindar del 9, segons ha informat el centre educatiu. Bonàs ha estat la perpetuenca amb millor nota a les PAU. Aquesta noia que vol fer el doble grau de Física i Química a la UAB i comenta que cal fer un treball constant de tot el curs. Assegura que no s’esperava tanta nota i que quan la va saber va pensar “ja està, tot l’esforç ha valgut la pena”. Es dóna la circumstància que al 2015 la seva germana Mariona també va obtenir la millor nota a la selectivitat amb un 9,55.


Foto: Arxiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una discussió de trànsit acaba amb un ampli dispositiu policial
26 Maig 2020 16:40 - RedaccióUna discussió de trànsit acaba amb un ampli dispositiu policial

Dissabte 23 de maig cap a les 21.30 h es va viure un ampli desplegament policial a l'avinguda de l'Onze [ ... ]

El Mercat Municipal recupera el seu horari habitual
26 Maig 2020 11:20 - RedaccióEl Mercat Municipal recupera el seu horari habitual

El Mercat Municipal de Santa Perpètua ha reprès el seu horari comercial habitual després de les primeres [ ... ]

Reobre el rober de Càritas
26 Maig 2020 11:06 - RedaccióReobre el rober de Càritas

Serveis Socials ha informat que la bústia del rober de Cáritas ha tornat a obrir per a dipositar roba [ ... ]