hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Els 48 alumnes dels institus Estela Ibèrica i Rovira-Forns de Santa Perpètua que es van presentar enguany a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han aprovat. A l’INS Estela Ibèrica es van presentar 31 alumnes i la millor nota ha estat un 8,15, de Mireia Martín. De l’INS Rovira-Forns es van presentar setze nois i noies i la nota més alta ha estat la de Dani Saura, un 8,72. Els equips directius dels instituts públics perpetuencs s’han mostrat satisfets amb els resultats obtinguts pel seu alumnat ja que no només han aprovat el 100% sinó que la mitjana de notes també és satisfactòria.

La cap d’estudis de l’INS Estela Ibèrica, Maite Mayayo, s’ha mostrat molt satisfeta pel 100% d’aprovats i també perquè les notes són semblants a les dels expedients de cada alumne. Per la seva part, la coordinadora pedagògica de l’INS Rovira-Forns, Marta Cruz, ha destacat també l’aprovat de tots els presentats i les bones notes obtingudes. Ara caldrà veure si les notes els serviran als alumnes per escollir els estudis que vulguin fer.

Berta Bonàs obté la millor nota a les PAU, un 9,15

La perpetuenca Berta Bonàs, de l’Escola Sant Gervasi de Mollet, ha registrat la millor nota d’aquest centre amb un 9,15 i ha obtingut una distinció de les PAU per superar el llindar del 9, segons ha informat el centre educatiu. Bonàs ha estat la perpetuenca amb millor nota a les PAU. Aquesta noia que vol fer el doble grau de Física i Química a la UAB i comenta que cal fer un treball constant de tot el curs. Assegura que no s’esperava tanta nota i que quan la va saber va pensar “ja està, tot l’esforç ha valgut la pena”. Es dóna la circumstància que al 2015 la seva germana Mariona també va obtenir la millor nota a la selectivitat amb un 9,55.


Foto: Arxiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Matrícules obertes per a la programació 'Més Estiu', Casal d’estiu i campus esportius
13 Mai 2019 11:06 - RedaccióMatrícules obertes per a la programació 'Més Estiu', Casal d’estiu i campus esportius

Avui 13 de maig comença el període d’inscripcions per participar a la programació de Més Estiu [ ... ]

La Festa de la Primavera de l'AMPA de l'Escola Tabor tindrà continuïtat
17 Mai 2019 09:39 - RedaccióLa Festa de la Primavera de l'AMPA de l'Escola Tabor tindrà continuïtat

L’AMPA de l’Escola Tabor s'ha mostrat molt satisfeta de la primera edició de la Festa de la Primavera [ ... ]

Residu Zero SPM, satisfeta de les jornades al Mercat Municipal per impulsar l'ús de l'envàs reutilitzable
29 Mai 2019 11:54 - RedaccióResidu Zero SPM, satisfeta de les jornades al Mercat Municipal per impulsar l'ús de l'envàs reutilitzable

L'entitat Residu Zero SPM ha valorat positivament la jornada que va organitzar divendres 24 de maig [ ... ]