hola

Ràdio Santa Perpètua endega avui la nova temporada d’estiu. La graella del 107.0 esdevé més fresca i dinàmica amb la incorporació de més minuts musicals.


Les novetats són dos programes de dues col·laboradores de l'emissora municipal. Carla Molina estrenarà avui dilluns a les 20 h el seu nou Sal i pebre i Andrea Vicente oferirà cada dimecres a les 16 hores l'espai Cops d'estiu.

El magazín matinal, Fem Estiu, conduït per Andrés Aracil inclou seccions al carrer per apropar la ràdio local a la ciutadania a part dels seus concursos habituals. Les sortides a l'exterior es faran els dilluns i els divendres. Avui des de l'avinguda Quatre de la Florida i amb la presència de Charly Rodríguez i Proa DJ. aquest divendres en el mateix emplaçament, dins de la secció Recordando Andalucía, que presenta Juan Caro, comptarem amb el guitarrista David Jiménez. Altres artistes que passaran per al Fem Estiu seran Brothers, Paco Garfia, Yaneisy Martínez i Brigitte Emaga.

Pel que fa a les tardes, el magazín de Gemma Abasolo canvia totalment i es converteix en l’Avís per a navegants. El programa, adreçat a tots els públics, inclou seccions tant variades que van des dels viatges i els festivals fins a consultes legals.

La graella inclou programes típics d’estiu com ara el Flashtime de Valen del Olmo i Obrim el weekend de Jordi Pocoví. També s’inclouen les versions estiuenques dels programes habituals com Tutti Fruitti (Tutti Sessions) d’Hugo Manzano, el Rockanrolla (Summer Rockanrollers) de Sígrid Galindo o Baskerville Hotel (Les nits calentes) d’Arturo Pedrerol. Continuen també a l'estiu programes de la temporada com són Vickingo Rock, amb Iván Lorente, Found You de Kevin Romero, La llanterna màgica de Jordi Tarradas i De més enllà amb Jordi Garcia.

Completen la graella espais com Un toc de rock, El temps passa, Jazz FM i El club del Country. A més, al matí després de l'Informatiu, s'emetrà cada dia El llindar dels contes, contes per als més petits.
A més, Ràdio Santa Perpètua torna a activar la participació dels oients a través del telèfon 935741314 del Facebook @radiosantaperpetua i del whatsapp de l’emissora, mitjançant el qual es poden fer peticions musicals o intervencions per la ràdio. El telèfon del whatspapp és el 608 74 80 18.

Dimarts vinent 11 de juliol també s'emetrà una nova edició del programa Línia directa amb l'alcaldessa a través del qual la ciutadania pot fer arribar preguntes, queixes i suggeriments a l'alcaldessa Isabel Garcia. Es poden fer arribar les preguntes a través de telèfon, Facebook i whatsapp d'àudio.


Foto: Estudis de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19
05 Jun 2020 11:41 - RedaccióL'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis [ ... ]

S'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó
05 Jun 2020 11:12 - RedaccióS'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat [ ... ]

La Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub
05 Jun 2020 11:08 - RedaccióLa Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco [ ... ]