hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Una vintena d’alumnes de primer de Batxillerat dels instituts de Santa Perpètua participen als tallers que organitza la Biblioteca Josep Jardí en el marc de la primera setmana del Treball de Recerca, que va començar el dilluns 26 de juny.

L’equipament municipal ha preparat tot un seguit d’activitats que acompanyaran els estudiants a cercar i endreçar la informació per al seu treball de recerca amb l’objectiu de millorar la seva qualitat i facilitar eines d’estudi als joves. La iniciativa inclou activitats de recerca bibliogràfica, de citacions, per organitzar i redactar la informació, de tècniques d’exposició oral, sobre la presentació gràfica del treball i la visita a biblioteques especialitzades.

La directora de la Biblioteca, Miriam Gásquez, està molt contenta perquè s'han omplert les vint places previstes i espera que tots quedin satisfets amb els resultats. Gásquez ha explicat que l'objectiu d'aquesta primera programació dedicada al treball de recerca és acompanyar els estudiants de primer de primer de batxillerat i explicar-los que hi ha llocs especialitzats on trobar informació.
El projecte de recerca comporta un 10% de la nota de segon de Batxillerat. La directora de la Biblioteca detalla la formació que rebran aquests vint estudiants a la Primera Setmana del Treball de recerca que inclou recerca bibliogràfica, citacions, presentació gràfica del treball i del power point i un taller per afrontar millor l'exposició oral del treball.

Foto: La Setmana del Treball de Recerca es desenvolupa a la Biblioteca / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Arts Humanes organitza diumenge la cinquena edició de la Festa Holi al Recinte Firal
29 Mar 2019 11:45 - RedaccióArts Humanes organitza diumenge la cinquena edició de la Festa Holi al Recinte Firal

La cinquena Festa Holi que organitza l’Associació Arts Humanes a Santa Perpètua de Mogoda se celebrarà [ ... ]

'L'Informatiu' organitza el 6 de maig un taller de 'Fake News' amb motiu del Dia Mundial de la llibertat de premsa
03 Mai 2019 14:32 - Redacció'L'Informatiu' organitza el 6 de maig un taller de 'Fake News' amb motiu del Dia Mundial de la llibertat de premsa

El butlletí municipal 'L’Informatiu' i la Biblioteca Municipal Josep Jardí organitzen el proper [ ... ]

Ràdio Santa Perpètua estrena avui la temporada d'estiu
01 Jul 2019 13:00 - RedaccióRàdio Santa Perpètua estrena avui la temporada d'estiu

Ràdio Santa Perpètua ha iniciat aquest dilluns 1 de juliol la temporada d'estiu que es perllongarà [ ... ]