hola

Avui han començat els casals d'estiu municipals i d'altres entitats així com els campus esportiu i de hip hop amb més d'un miler de participants, entre tota l'oferta de la localitat. Les diverses activitats han començat amb normalitat i amb instal·lacions i equip de monitors a punt, segons ha afirmat el director de l'àrea de Ciutadania i Promoció Local, Dani Novo.

Aquest any l'Ajuntament ha tornat a fer-se càrrec dels casals d'estiu que fa uns anys organitzaven les AMPA de les escoles de Primària. Més de 400 infants participen des d'avui en els casals d'estiu municipals. El Casal de l’Escola Santiga compta aproximadament amb uns 160 inscrits, el de l’Escola La Florida amb 145 i el de l’Escola Bernat de Mogoda amb 120. Dani Novo ha explicat que les AMPA han fet un treball molt destacable i ha comentat que els equips de monitors en la seva majoria ja han treballat en els centres educatius.

En aquesta ocasió la temàtica del Casal d’Estiu estarà dedicada al medi ambient i inclou sortides al Tibidabo i a una granja. Els infants de Primària aniran un cop a la setmana a les Piscines Municipals i realitzaran sortides per espais del municipi. A més, tots gaudiran d’una nit de bivac.

El director de l'àrea de Ciutadania i Promoció Local comenta que cal sumar a l'oferta de casals als 300 inscrits a les escoles concertades i la trentena d'usuaris de l'equipament socioeducatiu El Formiguer que també faran activitats especials d'estiu.

Campus Esportiu

D’altra banda, el Campus Poliesportiu i de hip hop que organitza la Regidoria d’Esports, també tindrà lloc des d'avui i fins al 28 de juliol. La tercera setmana és la que registra un major número d’inscrits amb 253 participants. La resta de setmanes oscil·len entre els 138, de la primera; 232, la segona; 206, la quarta i 142, la cinquena. L’activitat està adreçada a estudiants de tercer de Primària a batxillerat, que gaudiran de la pràctica de diferents esports, sortides i la pràctica de natació i jocs aquàtics. En l’àmbit del hip hop, també hauran activitats aquàtiques, sortides i ball.
Dani Novo comenta que aquesta activitat cada any guanyen adeptes no només de Secundària sinó també de Primària, en total gairebé 300 nois i noies participaran als campus.

El director de l'àrea de Ciutadania i Promoció Local destaca també que la Regidoria de Joventut organitza tallers al Més Estiu que començarà el 3 de juliol i que, ja hi ha apuntats una quarantena de joves i encara resten places lliures.

Uns 1.100 infants i joves prendran part de l'oferta d'estiu local que ha començat avui amb tres casals d'estiu municipals amb uns 400 inscrits i altres 300 als campus esportiu més activitats a El Formiguer i als centres educatius concertats.


Foto: Casal d'Estiu de 2017 a l'Escola Bernat de Mogoda / L'Informatiu 
--

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]