hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va encoratjar als estudiants a continuar amb la seva formació per accedir al mercat laboral durant l'acte de lliurament de diplomes als 49 alumnes dels Instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns que han participat als projectes Experimenta, Supera't, Faig i Orienta't.

Isabel Garcia va afirmar que "mentre més formació i més recursos personals tingueu més oportunitats tindreu de trobar feina o de continuar estudiant". L'alcaldessa va felicitar l'alumnat i el professorat que han participat en aquests projectes que "pretenen reforçar i orientar el vostre pas per l’ensenyament secundari obligatori i dotar-vos de més habilitats i experiències amb l’objectiu, en primer lloc, de que finalitzeu els vostres estudis en aquesta etapa educativa, i en segon lloc, orientar-vos en els següents passos que haureu de donar un cop acabats els estudis"

L'alcaldessa conjuntament amb la inspectora d’educació de zona, Roser Canals va presidir l'acte que es va celebrar el 9 de juny al Centre Cívic El Vapor.

Gràcies a aquests projectes curriculars, l'alumnat han pogut fer pràctiques a una vintena d'empreses i centres educatius del municipi. Aquest curs s'han impartit cuina, marqueteria, restauració de mobles i hípica. Isabel Garcia va reconèixer "de forma especial la participació de les empreses que col·laboren en els programes i que possibiliten aquest apropament del jovent a llocs de treball reals". En els projectes de diversificació curricular han col·laborat centres educatius, Barcanova, sis taller mecànics, dues veterinàries, un forn i una empresa de reparació de màquines recreatives.


Foto: Alumnat, autoritats i represenatnts d'empreses i serveis participants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La comunitat musulmana dona aliments a més de 190 persones durant el mes del Ramadà
02 Jun 2020 12:24 - RedaccióLa comunitat musulmana dona aliments a més de 190 persones durant el mes del Ramadà

Durant el mes del Ramadà la comunitat musulmana de Santa Perpètua de Mogoda Mesquita Al-nour ha donat [ ... ]

El Casal Popular endega una campanya per aconseguir 50 noves persones associades
01 Jun 2020 11:13 - RedaccióEl Casal Popular endega una campanya per aconseguir 50 noves persones associades

El Casal Popular Pit Roig ha endegat una campanya a través de xarxes socials per aconseguir 50 persones [ ... ]

L’Hospital de Mollet rep una distinció internacional en la seva lluita contra el tabaquisme
01 Jun 2020 10:51 - RedaccióL’Hospital de Mollet rep una distinció internacional en la seva lluita contra el tabaquisme

La Fundació Sanitària Mollet ha rebut el ‘nivell or’ per part de la Xarxa Internacional d’Hospitals [ ... ]