hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va encoratjar als estudiants a continuar amb la seva formació per accedir al mercat laboral durant l'acte de lliurament de diplomes als 49 alumnes dels Instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns que han participat als projectes Experimenta, Supera't, Faig i Orienta't.

Isabel Garcia va afirmar que "mentre més formació i més recursos personals tingueu més oportunitats tindreu de trobar feina o de continuar estudiant". L'alcaldessa va felicitar l'alumnat i el professorat que han participat en aquests projectes que "pretenen reforçar i orientar el vostre pas per l’ensenyament secundari obligatori i dotar-vos de més habilitats i experiències amb l’objectiu, en primer lloc, de que finalitzeu els vostres estudis en aquesta etapa educativa, i en segon lloc, orientar-vos en els següents passos que haureu de donar un cop acabats els estudis"

L'alcaldessa conjuntament amb la inspectora d’educació de zona, Roser Canals va presidir l'acte que es va celebrar el 9 de juny al Centre Cívic El Vapor.

Gràcies a aquests projectes curriculars, l'alumnat han pogut fer pràctiques a una vintena d'empreses i centres educatius del municipi. Aquest curs s'han impartit cuina, marqueteria, restauració de mobles i hípica. Isabel Garcia va reconèixer "de forma especial la participació de les empreses que col·laboren en els programes i que possibiliten aquest apropament del jovent a llocs de treball reals". En els projectes de diversificació curricular han col·laborat centres educatius, Barcanova, sis taller mecànics, dues veterinàries, un forn i una empresa de reparació de màquines recreatives.


Foto: Alumnat, autoritats i represenatnts d'empreses i serveis participants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Renfe instal·la el cartell d'inici de construcció de l'estació de la R8
16 Mai 2019 09:24 - RedaccióRenfe instal·la el cartell d'inici de construcció de l'estació de la R8

Renfe va instal·lar ahir al migdia el cartell d'inici d'obres de la futura estació de Santa Perpètua [ ... ]

Bona participació als actes del Dia Mundial del Medi Ambient a Santiga
14 Jun 2019 12:14 - RedaccióBona participació als actes del Dia Mundial del Medi Ambient a Santiga

La programació commemorativa del Dia Mundial del Medi Ambient organitzada per l’Associació d’Amics [ ... ]

L’Escola Santiga celebra la setmana cultural sobre l’art
18 Jun 2019 10:42 - RedaccióL’Escola Santiga celebra la setmana cultural sobre l’art

L’Escola Santiga ha dedicat la seva setmana cultural a l’Art, centre d’interès d’aquest curs.