hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L'avinguda de Girona, en el tram entre els carrers de Pau Vila i de Tierno Galván, ja s'ha obert al trànsit en tots dos sentits. Les obres d'aquest projecte encara s'executen ja que resten treballs davant del supermercat a tocar dels carrers Lleida i Tarragona.

Des de dimarts els vehicles podien circular per l'avinguda de Girona en sentit cap al carrer de la Mestra i ahir es va obrir a la circulació l'altra sentit. També està obert al passeig de les persones que pot gaudir d'un bulevard que ha donat continuació al que s'inicia a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquesta perllongació ha estat una reivindicació ciutadana.

L’objectiu de l'obra era aconseguir la pacificació del trànsit en aquesta zona i habilitar un espai central per als vianants que pretén acabar d’integrar completament el barri de Can Taió entre els seus costats i millorar el paisatge urbà. Els treballs s'han dut a terme amb treballadors de plans d’ocupació i el projecte disposava d’un pressupost d'uns 400 mil euros.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, en el programa radiofònic Línia directa amb l'alcaldessa ha confirmat que aquesta obra està a punt de finalitzar i ha alertat que el mobiliari urbà com papereres i bancs han de ser subministrats i instal·lats en breu.

Isabel Garcia, a una pregunta ciutadana, va recordar que la rotonda de l'avinguda de Girona amb el carrer de Genís Sala la van fer els treballadors dels Serveis de Manteniment i Obres fa uns anys per millorar la seguretat del trànsit. L'alcaldessa comenta que ara s'ha aprofitat, tot i que s'ha tallat pel mig per permetre el pas dels vianants d'un bulevard a un altre. L'alcaldessa ha demanat precaució al volant perquè dimarts mateix un conductor va acabar damunt de la rotonda.

Les obres del bulevard de l'avinguda de Girona acabaran aquest mes de juny


Foto: Obres d'asfaltat de l'avinguda de Girona / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’AMPA de l'Escola Santa Perpètua celebra la Festa de la primavera el 4 de maig
03 Mai 2019 13:58 - RedaccióL’AMPA de l'Escola Santa Perpètua celebra la Festa de la primavera el 4 de maig

L’AMPA de l’Escola Santa Perpètua serà la primera a celebrar aquest curs la seva festa anual ja [ ... ]

Les escoles bressol municipals programen demà jornada de portes obertes
10 Mai 2019 10:41 - RedaccióLes escoles bressol municipals programen demà jornada de portes obertes

Les escoles bressol municipals Can Folguera, L’Espiga i Els Pins celebren jornada de portes obertes [ ... ]

Més de 300 persones participen en el salt solidari i es mullen per l'esclerosi múltiple
15 Jul 2019 11:56 - RedaccióMés de 300 persones participen en el salt solidari i es mullen per l'esclerosi múltiple

Un total de 317 persones van saltar simultàniament el diumenge 14 de juliol a les piscines municipals [ ... ]