hola

L'avinguda de Girona, en el tram entre els carrers de Pau Vila i de Tierno Galván, ja s'ha obert al trànsit en tots dos sentits. Les obres d'aquest projecte encara s'executen ja que resten treballs davant del supermercat a tocar dels carrers Lleida i Tarragona.

Des de dimarts els vehicles podien circular per l'avinguda de Girona en sentit cap al carrer de la Mestra i ahir es va obrir a la circulació l'altra sentit. També està obert al passeig de les persones que pot gaudir d'un bulevard que ha donat continuació al que s'inicia a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquesta perllongació ha estat una reivindicació ciutadana.

L’objectiu de l'obra era aconseguir la pacificació del trànsit en aquesta zona i habilitar un espai central per als vianants que pretén acabar d’integrar completament el barri de Can Taió entre els seus costats i millorar el paisatge urbà. Els treballs s'han dut a terme amb treballadors de plans d’ocupació i el projecte disposava d’un pressupost d'uns 400 mil euros.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, en el programa radiofònic Línia directa amb l'alcaldessa ha confirmat que aquesta obra està a punt de finalitzar i ha alertat que el mobiliari urbà com papereres i bancs han de ser subministrats i instal·lats en breu.

Isabel Garcia, a una pregunta ciutadana, va recordar que la rotonda de l'avinguda de Girona amb el carrer de Genís Sala la van fer els treballadors dels Serveis de Manteniment i Obres fa uns anys per millorar la seguretat del trànsit. L'alcaldessa comenta que ara s'ha aprofitat, tot i que s'ha tallat pel mig per permetre el pas dels vianants d'un bulevard a un altre. L'alcaldessa ha demanat precaució al volant perquè dimarts mateix un conductor va acabar damunt de la rotonda.

Les obres del bulevard de l'avinguda de Girona acabaran aquest mes de juny


Foto: Obres d'asfaltat de l'avinguda de Girona / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

S'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó
05 Jun 2020 11:12 - RedaccióS'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat [ ... ]

La Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub
05 Jun 2020 11:08 - RedaccióLa Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco [ ... ]

Obertes les inscripcions per a les activitats de lleure per a infants i joves d'aquest estiu
05 Jun 2020 10:57 - RedaccióObertes les inscripcions per a les activitats de lleure per a infants i joves d'aquest estiu

L'Ajuntament de Santa Perpètua obre aquest divendres 5 de juny les inscripcions per a les activitats [ ... ]