hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

L’Escola d’Adults Can Folguera ha posat en marxa el període de preinscripcions per al curs escolar 2017-2018. La convocatòria oficial de la Generalitat s'ha establert entre els dies 19 i 27 de juny, però el centre perpetuenc ofereix assessories unes setmanes abans per facilitar el tràmit a totes les persones interessades.


El centre ofereix cursos de diverses disciplines. Informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Dos grups d'inicial i altres tres que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació), segons explica el director de l'Escola d'Adults Can Folguera, Julio Lasobras.

Aprenentatge d'idiomes, tots amb certificats del marc europeu de llengües. Català i castellà per a persones nouvingudes i principiants; cinc grups d'anglès (dos d'anglès 1 i 2 i un d'anglès 3) el proper curs tots els nivells seran de quatre hores setmanals. I també es donarà continuació al francès que aquest curs ha estat novetat amb dos grups de nivell 1 i 2. Julio Lasobras apunta que les persones que acaben el nivell 3 de llengua estrangera en una escola d'adults poden accedir a tercer curs de les EOI sense haver de passar prova de nivell.

L'Escola d'Adults Can Folguera també prepara persones per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior amb dos grups diferents. Un de matí i un de tarda. Des del centre es subratlla que aquest curs és equivalent a un nivell de 1r de Batxillerat actual o 3r de BUP.

Altra opció a estudiar a l'Escola d'Adults és la formació instrumental, que és la formació equivalent a primària, a dos nivells diferents; i el graduat en educació secundària GES1 GES2 en horari de tarda vespre. Els alumnes que acaben tenen el títol oficial d'ESO. Des del centre s'apunta que les persones que tenen EGB passen directament a GES2 i remarca que per fer un cicle formatiu de grau mig s'ha de fer o ESO o unes proves d'accés però que es recomana estudiar GES2 perquè s'obté un títol que es demana per moltes ofertes de treball.

El director de l'Escola d'Adults Can Folguera explica que moltes persones que només tenen el graduat escolar de la EGB desconeixen les seves opcions de continuar estudis. Per això, són importants les assessories personalitzades que s'estan duent a terme.

L'horari d'atenció és dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15 a 18 hores i els divendres de 9.30 a 11 hores. Per demanar cita prèvia cal trucar al 93 574 05 10 fins al 27 de juny. Julio Lasobras recorda que al setembre caldrà confirmar matrícula i afirma que la matrícula és gratuïta i només cal pagar una quota de material que en el cas de l'ensenyament més car aquest curs ha estat 52 euros.


Foto: Aula d'informàtica de l'Escola d'Adults Can Folguera / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més d'una trentena de joves participen a la trobada de delegats de Secundària
31 Mai 2019 10:36 - RedaccióMés d'una trentena de joves participen a la trobada de delegats de Secundària

Un total de 36 joves alumnes dels centres d'educació secundària de Santa Perpètua van participar [ ... ]

'Per un municipi orgullós del seu color', lema del manifest del Dia per l'Alliberament LGTBI
28 Jun 2019 13:47 - Redacció'Per un municipi orgullós del seu color', lema del manifest del Dia per l'Alliberament LGTBI

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia per l'Alliberament de les persones lesbianes, [ ... ]

A final d'any s'urbanitzarà la segona fase de la plaça de la República, al barri de Can Filuà
26 Abr 2019 12:42 - RedaccióA final d'any s'urbanitzarà la segona fase de la plaça de la República, al barri de Can Filuà

El Ple Municipal va aprovar ahir una modificació dels estatuts del Consorci urbanístic per al desenvolupament [ ... ]