hola

L’Escola d’Adults Can Folguera ha posat en marxa el període de preinscripcions per al curs escolar 2017-2018. La convocatòria oficial de la Generalitat s'ha establert entre els dies 19 i 27 de juny, però el centre perpetuenc ofereix assessories unes setmanes abans per facilitar el tràmit a totes les persones interessades.


El centre ofereix cursos de diverses disciplines. Informàtica a nivell usuari de quatre nivells. Dos grups d'inicial i altres tres que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació), segons explica el director de l'Escola d'Adults Can Folguera, Julio Lasobras.

Aprenentatge d'idiomes, tots amb certificats del marc europeu de llengües. Català i castellà per a persones nouvingudes i principiants; cinc grups d'anglès (dos d'anglès 1 i 2 i un d'anglès 3) el proper curs tots els nivells seran de quatre hores setmanals. I també es donarà continuació al francès que aquest curs ha estat novetat amb dos grups de nivell 1 i 2. Julio Lasobras apunta que les persones que acaben el nivell 3 de llengua estrangera en una escola d'adults poden accedir a tercer curs de les EOI sense haver de passar prova de nivell.

L'Escola d'Adults Can Folguera també prepara persones per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior amb dos grups diferents. Un de matí i un de tarda. Des del centre es subratlla que aquest curs és equivalent a un nivell de 1r de Batxillerat actual o 3r de BUP.

Altra opció a estudiar a l'Escola d'Adults és la formació instrumental, que és la formació equivalent a primària, a dos nivells diferents; i el graduat en educació secundària GES1 GES2 en horari de tarda vespre. Els alumnes que acaben tenen el títol oficial d'ESO. Des del centre s'apunta que les persones que tenen EGB passen directament a GES2 i remarca que per fer un cicle formatiu de grau mig s'ha de fer o ESO o unes proves d'accés però que es recomana estudiar GES2 perquè s'obté un títol que es demana per moltes ofertes de treball.

El director de l'Escola d'Adults Can Folguera explica que moltes persones que només tenen el graduat escolar de la EGB desconeixen les seves opcions de continuar estudis. Per això, són importants les assessories personalitzades que s'estan duent a terme.

L'horari d'atenció és dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 15 a 18 hores i els divendres de 9.30 a 11 hores. Per demanar cita prèvia cal trucar al 93 574 05 10 fins al 27 de juny. Julio Lasobras recorda que al setembre caldrà confirmar matrícula i afirma que la matrícula és gratuïta i només cal pagar una quota de material que en el cas de l'ensenyament més car aquest curs ha estat 52 euros.


Foto: Aula d'informàtica de l'Escola d'Adults Can Folguera / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La comunitat musulmana dona aliments a més de 190 persones durant el mes del Ramadà
02 Jun 2020 12:24 - RedaccióLa comunitat musulmana dona aliments a més de 190 persones durant el mes del Ramadà

Durant el mes del Ramadà la comunitat musulmana de Santa Perpètua de Mogoda Mesquita Al-nour ha donat [ ... ]

El Casal Popular endega una campanya per aconseguir 50 noves persones associades
01 Jun 2020 11:13 - RedaccióEl Casal Popular endega una campanya per aconseguir 50 noves persones associades

El Casal Popular Pit Roig ha endegat una campanya a través de xarxes socials per aconseguir 50 persones [ ... ]

L’Hospital de Mollet rep una distinció internacional en la seva lluita contra el tabaquisme
01 Jun 2020 10:51 - RedaccióL’Hospital de Mollet rep una distinció internacional en la seva lluita contra el tabaquisme

La Fundació Sanitària Mollet ha rebut el ‘nivell or’ per part de la Xarxa Internacional d’Hospitals [ ... ]