hola

Bar GranjaActualitat - Actualitat

Les previsions de pluja han provocat la decisió d'ajornar la inaguració del Bar restaurant Granja Soldevila. El Grup de Serveis d'Iniciatives Socials (GSIS), que gestiona l'Escola Barcanova, regentarà el bar a partir d'ara gràcies a una concessió municipal. La característica especial és que serà un centre de treball amb persones amb discapacitat i que servirà de centre de pràctiques a l'alumnat que a partir dels curs 2015/2016 es matriculin al mòdul de Formació professional bàsica de cuina i restauració que oferirà l'Escola Barcanova.

 Aquest curs, l'Escola Barcanova disposa de 84 alumnes entre els cinc grups de l'Educació Secundària Obligatòria Modificada adaptada a continguts professionalitzadors de Jardineria i els dos cursos del PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial) d'activitats agropecuàries centrat en la formació de mossos de quadra adaptada. L'objectiu d'aquesta diversificació de formació i també d'aquesta nova branca de restauració és donar sortides laborals a persones amb dificultats especials. La directora de l'Escola Barcanova, Roser Ferré, ha subratllat que "l'experiència d'aquests anys amb la jardineria i sobretot amb l'hípica ens ha fet donar el pas d'endegar aquesta nova branca formativa".

Al Castell, des del 1992

Al Castell de Can Taió, on es troba ubicada l'Escola Barcanova des del curs 1992-93, GSIS també disposa d'un centre de treball de jardineria i d'una escola d'equitació.

Pel que fa a la nova branca de formació, GSIS ha anunciat que obrirà les portes el 5 de se-tembre coincidint amb la Festa Major però només amb el servei de cafeteria i que serà cap al mes d'octubre o novembre quan ja oferirà servei de restauració.

Foto: El restaurant està ubicat als jardins de la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei
16 Maig 2024 11:20 - RedaccióAlumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei

Aquest divendres 17 de maig al matí tindrà lloc la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge Servei [ ... ]

L’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge
16 Maig 2024 10:00 - RedaccióL’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge

L’alumnat de diferents Cicles Formatius de grau superior dels INS Carles Vallbona, INS Marina, INS [ ... ]

Distiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!
15 Maig 2024 12:19 - RedaccióDistiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!

L'empresa Distiller va recollir 210 quilos de residus procedents de la riera de Caldes en el marc de [ ... ]