hola

Parc

Actualitat - Territori

L'Ajuntament de Santa Perpètua invertirà 50.000 euros en jocs infantils a parcs municipals. Tanmateix, aquesta quantitat és petita i insuficient per posar al dia totes aquelles instal·lacions que ho requereixen, segons ha comunicat el tinent d'alcalde de Territori, Joan Mestres.

 Segons el departament municipal hi ha quatre parcs infantils al municipi que necessitarien canvis en la majoria d'elements perquè el temps i l'ús els han anat deteriorant. Tot i això, hi ha una empresa contractada per l'Ajuntament que cada setmana revisa i fa petits arranjaments a tots els parcs infantils.

El tinent d'alcalde de Territori ha explicat que al 2007 es va fer la darrera gran campanya als parcs infantils i que cal anar canviant-los però que la situació econòmica de l'Ajuntament obliga a fer petites inversions. La primera però, ha avançat, serà al parc de Miquel Segura, on es canviarà un dels elements que fa un anys està en part inutilitzat. Joan Mestres afirma que cada setmana es fan petites reparacions, però que fins i tot s'han trobat amb elements desapareguts d'un dia per un altre. El tinent d'alcalde ha volgut explicar com a exemple que cada element que es canvia pot suposar una inversió d'uns 25.000 euros perquè per fer-ho s'ha de fer malbé el terra i tornar a reposar el seu cautxú corresponent.

El responsable de Territori ha reconegut que hi ha quatre parcs que necessiten canvis ara i ha afirmat que el primer serà el de Miquel Segura, al barri de la Creueta. Des de l'Ajuntament s'entenen les queixes de la ciutadania sobre la situació d'alguns elements dels parcs infantils i es demana comprensió i paciència. Aquest any l'Ajuntament invertirà 50.000 euros en nous elements per a aquestes zones.

Foto: imatge d'un parc infantil al barri de La Creueta / Bàrbara Arco

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei
16 Maig 2024 11:20 - RedaccióAlumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei

Aquest divendres 17 de maig al matí tindrà lloc la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge Servei [ ... ]

L’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge
16 Maig 2024 10:00 - RedaccióL’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge

L’alumnat de diferents Cicles Formatius de grau superior dels INS Carles Vallbona, INS Marina, INS [ ... ]

Distiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!
15 Maig 2024 12:19 - RedaccióDistiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!

L'empresa Distiller va recollir 210 quilos de residus procedents de la riera de Caldes en el marc de [ ... ]