hola

Actualitat - Actualitat

L'Ajuntament de Santa Perpètua, a través de la Regidoria de Serveis Socials, subministrarà àpats durant aquest estiu a un total de 110 persones, segons va anunciar el tinent d'alcalde de l'àrea de Benestar Social i Atenció a les Persones, Francesc Rodríguez, durant la sessió plenària del mes de juliol. Aquest any es beneficiaran d'aquest programa 92 persones (infants i famílies) i 18 usuaris del menjador social del Casal de la Gent Gran – Centre de Dia, que durant el mes d'agost estarà tancat.

El Consistori destinarà a aquest programa un total de 17.900 euros. Francesc Rodríguez va recordar que l'any passat es va atendre a 27 persones (quinze infants i dotze adults) i va expressar que "aquests són els brots verds del govern del Partit Popular, hem multiplicat per quatre la xifra de l'any passat". D'altra banda, s'han becat 22 famílies amb 56 infants per cobrir la totalitat del servei de menjador del Casal d'Estiu amb una inversió de 10.000 euros. Les famílies i infants gaudiran d'aquest programa durant 44 dies, des de la finalització del casal d'estiu fins l'inici del curs escolar, mentre que els usuaris del Casal de la Gent Gran es beneficiaran durant 31 dies.Rodríguez va respondre un prec realitzat pel regidor socialista Antonio Egea que va demanar l'obertura dels menjadors escolars durant el ple de juny. en aquella mateixa sessió, l'equip de govern va recordar que l'any passat ja es van atendre les necessitats de les famílies amb poc recursos durant l'estiu.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei
16 Maig 2024 11:20 - RedaccióAlumnat d’ESO celebrarà la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge servei

Aquest divendres 17 de maig al matí tindrà lloc la Mostra d’Experiències d’Aprenentatge Servei [ ... ]

L’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge
16 Maig 2024 10:00 - RedaccióL’INS Estela Ibèrica, premiat a l’FG Challenge

L’alumnat de diferents Cicles Formatius de grau superior dels INS Carles Vallbona, INS Marina, INS [ ... ]

Distiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!
15 Maig 2024 12:19 - RedaccióDistiller recull 210 quilos de residus en la riera de Caldes en el marc de la la campanya Let's Clean Up Europe!

L'empresa Distiller va recollir 210 quilos de residus procedents de la riera de Caldes en el marc de [ ... ]