hola

Festa creuetaActualitat - Festa Barri

La Creueta celebrarà aquest cap de setmana la seva festa amb un programa d'activitats que s'estén fins el 8 de juny al Centre Cívic La Creueta i al parc del Doctor Miró. L'Associació de Veïns La Creueta organitza una quarantena d'actes amb la finalitat d'aconseguir la participació de tothom.

 

 

Aquest divendres a les 17.30 h, s'ha programat la traca d'inici de festa i, durant la tarda, es podrà gaudir d'un taller de maquillatge, una exposició de puntes de coixí i de fotografies de l'Associació de Veïns La Creueta, un cocktail de benvinguda, l'actuació dels quadres de ball de la Casa de Andalucía Santa Perpètua i una exhibició de ball del Casal de Polinyà. A les 21.30 hores, s'ha previst teatre a càrrec d'Onze+u, seguit de l'espectacle del monologuista José Manuel i una disco mòbil.

Dissabte, es portaran a terme diferents campionats esportius, activitats infantils, espectacles i també una gran botifarrada. S'han previst campionats de dòmino organitzats per la Penya Madridista la Séptima Santa Copa i la Peña Dominó Santa Perpètua, un de dards, una melé de petanca i un de tennis taula. Una de les novetats és el I Trofeu AV La Creueta de futbol 7 que es disputarà a les 12.30 h al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro, on a les 19 h es jugarà el tercer trofeu la Creueta entre el CF La Creueta i el CF Montcada Veterans. Les activitats infantils inclouen xocolatada i gimcana al matí i, a la tarda, el II Festival Infantil. El programa compta també amb una gran botifarrada a 1,5 euros, el teatre de Florystar, exhibicions de dansa del ventre i bollywood, classes de balls de saló i una roda de ball. Diumenge, actuaran el Coro rociero Al Alba i Amigos de la Guittarra. I hi haurà migues a 1 euro, un gran ball de l'escuma a les 14 h, passeig en ponis i una traca final. 

Cantarà Brigitte, de La Voz

Una de les novetats d'aquesta festa de la Creueta és l'actuació de Brigitte Emaga, concursant de La Voz 2013, en el marc del II Festival Infantil que tindrà lloc dissabte a les 17 hores. Aquest festival es basa en les actuacions musicals que faran infants caracteritzats i en playback i estarà presentat per Ràdio Santa Perpètua. L'actuació de Brigitte Emaga, que durarà una mitja hora, està patrocinada per Eurobrill.

Foto: imatge d'arxiu de la festa de l'escuma al barri de la Creueta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les piscines municipals i el parc d’aigua seran refugis climàtics i s’obriran aquest estiu
02 Maig 2024 12:52 - RedaccióLes piscines municipals i el parc d’aigua seran refugis climàtics i s’obriran aquest estiu

Les piscines municipals i el parc d’aigua, ubicat al barri de Mas Costa, formaran part de la xarxa [ ... ]

Canvi per millorar la seguretat en l’accés al pàrquing de la Porxada
02 Maig 2024 13:30 - RedaccióCanvi per millorar la seguretat en l’accés al pàrquing de la Porxada

El nou accés a l'aparcament de la Porxada dels Drets Humans des del carrer de Puig i Cadafalch serà [ ... ]

El projecte Impuls a la Rehabilitació energètica ha informat 412 comunitats de Santa Perpètua
02 Maig 2024 11:05 - RedaccióEl projecte Impuls a la Rehabilitació energètica ha informat 412 comunitats de Santa Perpètua

El Projecte d’Impuls de la Transició Energètica a la Llar ha fet possible informar fins a 412 comunitats [ ... ]