hola

Centres CívicsActualitat - Centres Cívics

Unes 1.500 persones van assistir a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics durant la setmana de portes obertes que es va celebrar del 26 al 30 de maig, segons va informar el regidor de Relacions Ciutadanes de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Guillem Llord, durant la festa de cloenda. Els sis equipaments de proximitat han donat a conèixer diverses activitats i tallers i les entitats han organitzat alguna de les propostes durant el cinc dies de la programació.

 

La festa de cloenda es va celebrar el 30 de maig a la tarda i a la nit al Centre Cívic La Florida. Unes 250 persones van participar al sopar popular. Els tiquets, que va posar a la venda el bar del centre cívic, es van exhaurir dos dies abans de la celebració.

La Regidoria de Relacions Ciutadanes ha recollit les propostes d'activitats dels usuaris per tal que el departament municipal pugui dissenyar l'oferta més apropiada segons les peticions ciutadanes.

Guillem Llord va destacar l'alta participació a la setmana de portes obertes malgrat la pluja que va aparèixer molts dies, inclòs durant la festa de cloenda, una de les novetats de la programació que ha funcionat molt bé, en opinió del regidor. Diverses entitats van actuar durant la festa que va finalitzar amb un sopar popular. Llord confia en repetir l'experiència en properes edicions. A més, es va posar a disposició de la ciutadania d'un servei de bus amb la col·laboració de l'empresa autocars Serrat.

La Xarxa Municipal de Centres Cívics l'integren els centres de la Creueta, la Florida, Can Folguera, Can Taió, Mas Costa i el Vapor.

Foto: festa clausura al Centre Cívic La Florida / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants
06 Maig 2024 12:10 - RedaccióEl 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants

Unes 175 persones van participar al 47è cros de l’Escola Bernat de Mogoda que va organitzar l'AFA [ ... ]

Vuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila
03 Maig 2024 13:11 - RedaccióVuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar ahir a la tarda a Santa Perpètua per [ ... ]

L'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'
03 Maig 2024 11:50 - RedaccióL'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'

L'Aula del Parc programa el diumenge 12 de maig la neteja de la riera de Caldes, una activitat que s'emmarca [ ... ]