hola

Concurs de dibuixAjuntament - Concurs de dibuix

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va lliurar el dilluns 26 de maig a la tarda els premis als guanyadors del concurs de dibuix Sant Jordi 2014 de la Llei de Barris. Un total de 166 nens i nenes van participar a aquesta convocatòria que arriba a la seva segona edició. L'acte de lliurament de premis es va desenvolupar a la sala de Plens.  El concurs, sota el títol Com veus el teu parc? , es va celebrar a la paradeta que va instal·lar el Pla de barris de Can Folguera al passeig de la Florida el 23 d'abril i es va estructurar en tres categories, amb tres premis cadascuna, segons les edats dels infants: petits, mitjans i grans. Els guanyadors van rebre material escolar i didàctic. El jurat va estar format per tècnics de l'àrea de Plans Estratègics i de Comunicació. 

 

En categoria de tres a sis anys els guanyadors van ser Noa Trinidad Clar, Imen Bocadra i Abel Paredes. En categoria de set a nou anys els premiats han estat Vera Trinidad Clar, Maria Navarro y Milena Quvedo. En categoria de deu a tretze anys els guanyadors van ser Gisenia Chorrero, Tigide Sibide i Maria Jamakay. El jurat també va destacar i premiar dues frases de Dania El Ouardari i Ana Maria Berishidi, Que pot ser per qualsevol persona sigui de la raça que sigui i per a totes les persones siguin com siguin.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va destacar l'alta participació que va registrar aquest concurs que es va celebrar durant la diada de Sant Jordi i va manifestar que l'Ajuntament té interès en conèixer l'opinió dels infants sobre la ciutat i els seus equipaments.

Foto: els guanyadors del concurs amb l'alcaldessa de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants
06 Maig 2024 12:10 - RedaccióEl 47è cros de l'Escola Bernat de Mogoda registra uns 175 participants

Unes 175 persones van participar al 47è cros de l’Escola Bernat de Mogoda que va organitzar l'AFA [ ... ]

Vuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila
03 Maig 2024 13:11 - RedaccióVuit dotacions de Bombers van participar en l'extinció d'un incendi a un comerç de Centre Vila

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar ahir a la tarda a Santa Perpètua per [ ... ]

L'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'
03 Maig 2024 11:50 - RedaccióL'Aula del Parc programa la neteja de la riera de Caldes en el marc de 'Let's clean up Europe'

L'Aula del Parc programa el diumenge 12 de maig la neteja de la riera de Caldes, una activitat que s'emmarca [ ... ]