hola

Cartell de la jornadaJoventut - Entitats

L'Assemblea de Joves de Santa Perpètua (AJSPM) organitza aquest divendres 27 de juny a les set de la tarda una trobada a la plaça de la Vila per tractar quins són els problemes que preocupen el jovent perpetuenc i apuntar solucions a aquestes situacions. A la trobada Jove, Marca el rumb!, "farem una discussió per grups i temàtiques, buscant aquells problemes compartits, treballant conjuntament i entre totes", ha destacat l'entitat. L'Assemblea Jove ha explicat que l'Ajuntament els ha denegat la celebració d'aquest acte a la plaça de la Vila però que tot i així el duran a terme. Per la seva part, l'Ajuntament de Santa Perpètua ha explicat que els va oferir el parc Municipal com a alternativa però l'entitat no va acceptar. Segons ha informat el Consistori, aquest migdia hi ha prevista una reunió amb l'Assemblea Jove per apropar posicions i solucionar aquesta situació..

 

"Fa uns mesos decidíem que calia marcar el camí de forma col·lectiva. Vam pensar que el millor per avançar era dibuixar el futur entre totes. Des de l'Assemblea de Joves de Santa Perpètua creiem que qualsevol persona jove ha de marcar el rumb! I per això farem aquest acte", ha detallat l'Assemblea Jove que ha afegit que "per a nosaltres, la participació del jovent perpetuenc és fonamental, i volem fer una crida a totes les joves a participar d'aquest acte. Com a joves compartim unes necessitats i unes problemàtiques, i cal que entre totes busquem la solució a aquesta situació". En acabar la trobada, l'Assemblea ha anunciat que "hi haurà opció de sopar alguns pintxos i alguna sorpresa més". L'Assemblea ha editat un vídeo que es pot veure en aquest enllaç.

 

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha informat en un comunicat que la petició de la plaça de la Vila per acollir-hi la trobada havia estat presentada per l'entitat juvenil Santa Perpètua Horitzontal i que no es va autoritzar l'espai per tal d'assegurar el descans dels veïns. “Considerem que per les característiques de l’activitat -soroll i música ambient fins a la una de la matinada-, aquesta pot desenvolupar-se sense perjudici als veïns en un altre entorn” i, per aquest motiu, l'Ajuntament els va proposar “com a espai alternatiu el parc Municipal, espai que està a escassos cent metres del sol·licitat i ha estat utilitzat per a activitats d’aquestes característiques per altres vegades”. El Consistori ha detallat que l'AJSPM no va acceptar aquesta alternativa. L'Ajuntament ha explicat que l'entitat “com qualsevol altre col·lectiu jove del municipi, està convidada a participar de forma activa en la diagnosi del Pla Local de Joventut, elaborada per professionals amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, tant en els grups de discussió, com amb propostes i amb la seva particular visió de les necessitats del jovent de Santa Perpetua”. Per últim, el Consistori ha destacat la col·laboració amb l'Assemblea Jove des de la seva constitució. “Més enllà dels inicis, Joventut ha cedit espais i material per a multitud de activitats de l’AJSPM, com les festes majors d’hivern, els sopars de festa major, diferents assemblees al carrer i fins i tot la cessió de La Promotora com a espai de reunió habitual del col·lectiu”.

Foto: Cartell de la trobada d'aquesta tarda / AJSPM

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra reclama una revisió urgent del sistema de recollida de residus
29 Maig 2020 11:54 - RedaccióEsquerra reclama una revisió urgent del sistema de recollida de residus

Esquerra Republicana ha demanat al govern municipal una revisió urgent del sistema de recollida de [ ... ]

Política
Ciutadans proposa realitzar test de la Covid-19 als treballadors municipals
29 Maig 2020 15:35 - RedaccióCiutadans proposa realitzar test de la Covid-19 als treballadors municipals

El regidor de Ciutadans (Cs) Juan Suárez ha sol·licitat a l'equip de Govern que faci proves diagnòstiques [ ... ]

Política
L'Ajuntament mostra el seu suport a la plantilla de Nissan de Montcada, en vaga indefinida
11 Maig 2020 10:16 - RedaccióL'Ajuntament mostra el seu suport a la plantilla de Nissan de Montcada, en vaga indefinida

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha mostrat el seu suport a la plantilla de la planta de [ ... ]

Política