hola

Ple

Ajuntament - Ple

El Ple de la Corporació celebra avui la sessió plenària corresponent al mes de juny que aprovarà les festes locals de l'any 2015 i també la prohibició de la circulació de vehicles a motor pels camins de l'espai natural de Gallecs. El Consorci del PEIN de Gallecs serà qui, per delegació, tingui la competència de vetllar pel compliment d'aquesta prohibició.

 

Només podran circular amb vehicles de motor pels camins de l'espai rural de Gallecs les persones que hi viuen o hi treballen a Gallecs. El Consorci del PEIN de Gallecs tindrà l'obligació d'informar periòdicament a la corporació de les autoritzacions que emeti. A més, haurà de denunciar els incompliments de la prohibició de circulació de què tingui coneixement, als efectes que es pugui tramitar l'expedient sancionador corresponent.

Els grups municipals també presenten avui a l'aprovació del Ple cinc proposicions. Una perquè s'aturin les retallades proposades pel govern de la Generalitat de Catalunya al Servei d'Intervenció especialitzada i al Servei d'Acolliment i Recuperació per a Dones, Fills i Filles en situació de violència masclista a Catalunya, i als jutjats de Violència de Gènere; una segona de rebuig a la prospecció d'hidrocarburs a la costa catalana; una tercera a favor d'una reforma constitucional i la convocatòria d'un referèndum sobre la monarquia i per l'inici d'un procés constituent cap a un altre model d'Estat, sol·licitar un calendari de tancament per les centrals nuclears de l'estat Espanyol en suport a la campanya d'Ecologistes en Acció, instar a eixugar el deute amb les farmàcies de Catalunya. També es proposa que l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda doni suport a la reivindicació per l'educació digna, de qualitat i en català que ha dut a terme Jaume Sastre a Mallorca i que insti el President del Govern Balear, José Ramón Bauzá, a negociar amb els representants del món educatiu adients.

El ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua començarà a les 19 hores i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

Foto: imatge d'axiu d'una sessió plenària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple dona suport a la plantilla de Nissan
29 Maig 2020 12:09 - RedaccióEl Ple dona suport a la plantilla de Nissan

E La sessió plenària del mes de maig va començar amb un minut de silenci per les víctimes de la Covid-19 [ ... ]

Política
Ciutadans proposa realitzar test de la Covid-19 als treballadors municipals
29 Maig 2020 15:35 - RedaccióCiutadans proposa realitzar test de la Covid-19 als treballadors municipals

El regidor de Ciutadans (Cs) Juan Suárez ha sol·licitat a l'equip de Govern que faci proves diagnòstiques [ ... ]

Política
Esquerra reclama una revisió urgent del sistema de recollida de residus
29 Maig 2020 11:54 - RedaccióEsquerra reclama una revisió urgent del sistema de recollida de residus

Esquerra Republicana ha demanat al govern municipal una revisió urgent del sistema de recollida de [ ... ]

Política