hola

Urna de la consulta Ajuntament - Portal de la transparència

Prop de 130 persones de Santa Perpètua de Mogoda han participat en la consulta ciutadana sobre transparència celebrada entre el 25 d'abril i el 30 de maig. Durant un mes, la ciutadania ha pogut participar a través d'internet i de butlletes en l'elecció d'aquells aspectes més rellevants per publicar en el Portal de Transparència, que gestionarà el propi Ajuntament.

 

En l'àmbit d'Organització, responsables i plans municipals, l'indicador que ha obtingut un major grau d'interès ha estat Responsables municipals electes i de lliure designació amb funció, perfil, trajectòria professional i dades de contacte amb 43 suports. En l'apartat de Licitacions, contractes i subvencions municipals, el que ha rebut major suport ha estat la Llista detallada de totes les subvencions i ajudes públiques concedides amb 25 vots. Del Pressupost, retribucions alts càrrecs i retiment de comptes, l'assumpte més votat ha estat els pressupostos municipals amb informació actualitzada de l'estat d'execució amb 34 suports. A l'àmbit de Dret i tràmits d'accés a la informació municipal, disposar d'un Portal de Transparència municipal actualitzat ha rebut 40 vots i, en Informació, atenció i participació ciutadanes, l'aspecte més votat ha estat la publicació d'horaris i preus dels equipaments culturals i esportius municipals oberts al públic amb 41 suports.

 

Aquest sistema de consulta ha estat pensat per tal que cada participant seleccioni i prioritzi un màxim de 5 indicadors. Els resultats complets de la consulta es poden comprovar al web municipal a través de la icona Portal de la Transparència. Després d'aquesta consulta, l'Ajuntament treballa per recopilar, classificar i publicar les dades relacionades amb els indicadors prioritzats, així com també amb els altres indicadors establerts, anticipant-se així a la entrada en vigor de la nova Llei de Transparència, accés a la informació i bon govern, que serà obligatòria a finals de 2015.

El Consistori preveu obrir el Portal de Transparència de Santa Perpètua de Mogoda a principis de la tardor per tal que tota la ciutadania pugui accedir a la informació pública de l'Ajuntament i sol·licitar-ne l'accés a la mateixa.

Foto: Una de les urnes, instal·lada a la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació
22 Mar 2024 14:10 - RedaccióSanta Perpètua es declara, per unanimitat, municipi lliure de qualsevol discriminació

  Unanimitat del Ple en l’aprovació de la moció que declara Santa Perpètua població lliure [ ... ]

Política
S'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig
25 Mar 2024 09:20 - RedaccióS'obre la consulta del cens per a les eleccions del 12 de maig

Del 25 de març a l’1 d’abril, ambdós inclosos, s’obre el període per consultar el cens electoral [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política