hola

Eva Granados durant la xerradaPolítica - PSC

La diputada del PSC, Eva Granados va presentar aquest dilluns 2 de juny l'Informe social 2013. Atur, pobresa i desigualtats a Catalunya, un document de treballa el·laborat per la Fundació Rafael Campalans i l'Àrea de Cohesió social del PSC. L'acte va comptar també amb la presència del primer secretari del PSC de Santa Perpètua, Manuel Ruiz, el secretari general de l'Associació de Joves estudiants de Catalunya, Eloi Cortés i els representants de la Creu Roja, Romà Parera i Juan Antonio García. 

La presentació va tenir lloc al Centre Cívic La Creueta. El primer secretari del PSC local va comentar la gravetat de la pobresa i les desigualtats "on es posen de manifest l'existent i creixent malnutrició infantil, però també les mancances en educació, sanitat i molts altres àmbits". 

La diputada Eva Granados va fer una valoració global de l'informe i va manifestar que aquest constata un empobriment generalitzat del país i un creixement de les desigualtats "i això s'ha pogut fer amb un panel d'indicadors per veure l'estat social del país". Entre les conclusions, Granados va dir que amb un 20% de pobresa a Catalunya, els joves en risc de pobresa són un 30% i els immigrants són el 50%. "Amb tot, es comprova que aquests temes tenen poc ressò mediàtic, quan en veritat interessa més del que pensem", va dir la diputada. 

Foto: imatge de la xerrada que va oferir aquest dilluns la diputada Eva Granados / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple aprova una modificació de crèdit de més de 250.000 euros vinculada al Pla de Xoc contra la Covid-19
26 Jun 2020 12:30 - RedaccióEl Ple aprova una modificació de crèdit de més de 250.000 euros vinculada al Pla de Xoc contra la Covid-19


El Ple del mes de juny ha aprovat per unanimitat un expedient de modificació de crèdit extraordinari [ ... ]

Política
ERC reclama més celeritat en l'aprovació de les subvencions per al comerç
30 Jun 2020 09:37 - RedaccióERC reclama més celeritat en l'aprovació de les subvencions per al comerç

Esquerra ha reclamat a l’Ajuntament de Santa Perpètua més celeritat en l’aprovació de les subvencions [ ... ]

Política
El Ple aprova el Reglament d'Usos de CAM Bernades
26 Jun 2020 12:36 - RedaccióEl Ple aprova el Reglament d'Usos de CAM Bernades

El Ple ha aprovat de forma definitiva el Reglament d’Usos de l’Equipament d’arts escèniques CAM [ ... ]

Política