hola

ple_4580Ajuntament - Ple municipal

La Corporació local celebra aquest dijous 29 de maig el ple corresponent al mes de maig que consta de 12 punts en l'ordre del dia entre els quals hi ha dos assumptes sobrevinguts de caràcter econòmic. Es sotmetrà a aprovació del Ple el Pla financer redactat per la intervenció municipal de fons de la Corporació així com dues operacions de refinançament de 5 milions d'euros.

Altres punts econòmics serà el donar compte del resultat dels controls de la Llei d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera del primer trimestre d'aquest any. També s'aprovarà de forma provisional la modificació de l'ordenança fiscal de la Taxa pel servei de recollida de vehicles abandonats a la via pública o que obstaculitzin el trànsit rodat i immobilització de vehicles per mitjans mecànics. La modificació respon a la problemàtica detectada amb els vehicles de gran tonatge originada pels estacionaments inapropiats d'aquests vehicles a la zona dels polígons industrials i al nou barri de Can Filuà. I pel fet que molts són matrícules estrangeres i si no s'immobilitzen els vehicles en absència del conductor no és possible cobrar la sanció.

El darrer punt de la comissió informativa d'economia i organització són dos nous articles del conveni col·lectiu del personal laboral.

Respecte a la comissió de territori i medi ambient, s'aprovarà provisionalment la Modificació Puntual del Pla General Municipal d'Ordenació per a la redistribució d'espais lliures i equipaments esportius en sòl urbà, la creació de dos àmbits a desenvolupar per PMU i per a la definició de dos nous usos urbanístics: logístic i dotacions comunitàries públiques. Aquesta modificació es va aprovar de forma inicial al mes de setembre i dóna cobertura a les actuacions fetes arrel el PDU de Gallecs.

L'Ajuntament s'adherirà a la Declaració de Vilanova i la Geltrú, promoguda per la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat, per a l'adaptació als efectes del canvi climàtic en el territori i el litoral. També, de manera inicial, s'aprovarà la modificació del Reglament per a la prestació d'ajuts econòmics de caràcter social.

El Ple de la Corporació local començarà a les 19 hores i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

Foto: imatge d'arxiu de la sala de plens de l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política