hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ple AjuntamentAjuntament - Ple Ajuntament

La Corporació local celebra aquest dimarts el Ple corresponent al mes d'abril que consta de 14 punts en l'ordre del dia entre els quals hi ha el sorteig per escollir les persones que formaran part de les meses electoral en les eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig. La comissió informativa d'economia i organització eleva al ple un reconeixement extrajudicial de crèdits, l'aprovació del conveni d'adhesió a les línies de suport creades pel Servei d'Assistència a la Gestió Econòmica Local de la Diputació de Barcelona per als ajuntaments degut als requeriments que fa la llei a les entitats locals, en matèria d'elaboració i presentació d'informació econòmica, financera i de gestió del pressupost municipal, fiable i transparent i donada l'obsolescència del programa informàtic que s'utilitza per comptabilitzar l'execució del pressupost municipal.

També es preveu constituir un Fons de solvència tal com fixa la Llei Orgànica 9/2013, de control del deute comercial al sector públic, en relació a la destinació del superàvit pressupostari resultant de la liquidació practicada i aprovada. El Ple aprovarà un Fons de solvència de 4,6 milions d'euros que asseguri els fons líquids suficients per al pagament integral dels pendents de pagament del pressupost a 31/12/2013 i els fons suficients que han de substituir la concertació de nou endeutament a curt termini previst en el Pla de Tresoreria.

El ple també tractarà dues modificacions puntuals de dels reglaments municipals. Un del servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat que s'han de desplaçar als centres o serveis laborals o ocupacionals d'altres localitats. I un segon del reglament regulador de l'adjudicació, autorització i normes d'ús en règim de cessió o lloguer d'habitatges del Programa d'habitatges d'emergència social de la regidoria de Serveis Socials.

El ple també aprovarà la modificació de dos punts de l'addenda al conveni marc de 2008 amb l'Incasòl amb motiu del desenvolupament previst al PDU de Gallecs. El tinent d'alcalde de Territori, Joan Mestres, ha avançat que la conjuntura econòmica actual no es correspon als canvis que al 2008 es van fer per a l'edificabilitat de naus d'I+D a la zona de Mogoda i que l'Incasòl, que és el propietari dels terrenys, demana que es tornin a situar aquests més de 50.000 m2 a la zona industrial de Can Banús, on havia estat anteriorment Samsung. Mestres ha subratllat que l'Ajuntament de Santa Perpètua sempre ha defensat la protecció de l'espai natural de Gallecs.

El tinent d'alcalde de Territori ha recordat algunes de les actuacions que ha d'executar l'Incasòl a Santa Perpètua amb motiu del desenvolupament del PDU de Gallecs com un pont de vianants sobre la riera de Caldes o la prolongació de l'avinguda de l'Estela Ibèrica fins al barri de Mogoda.

El Ple començarà a les 19 hores demà i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

Foto: imatge d'arxiu de la sala de plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'alcaldessa estrena un nou canal de comunicació amb la ciutadania
27 Set 2019 12:02 - RedaccióL'alcaldessa estrena un nou canal de comunicació amb la ciutadania

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, presenta aquest divendres 27 de setembre [ ... ]

Política
La Corporació celebra avui una sessió plenària extraordinària
19 Set 2019 14:09 - RedaccióLa Corporació celebra avui una sessió plenària extraordinària

Avui la Corporació municipal celebrarà un ple extraordinari amb un únic punt per debatre.

Política
SPEC mostra la seva indignació davant la sentència del procés i condemna els episodis de violència dels darrers dies
16 Oct 2019 15:36 - Cesca MejíasSPEC mostra la seva indignació davant la sentència del procés i condemna els episodis de violència dels darrers dies

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha mostrat la seva “indignació davant una sentència injusta i desproporcionada [ ... ]

Política