hola

Ple AjuntamentAjuntament - Ple Ajuntament

La Corporació local celebra aquest dimarts el Ple corresponent al mes d'abril que consta de 14 punts en l'ordre del dia entre els quals hi ha el sorteig per escollir les persones que formaran part de les meses electoral en les eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig. La comissió informativa d'economia i organització eleva al ple un reconeixement extrajudicial de crèdits, l'aprovació del conveni d'adhesió a les línies de suport creades pel Servei d'Assistència a la Gestió Econòmica Local de la Diputació de Barcelona per als ajuntaments degut als requeriments que fa la llei a les entitats locals, en matèria d'elaboració i presentació d'informació econòmica, financera i de gestió del pressupost municipal, fiable i transparent i donada l'obsolescència del programa informàtic que s'utilitza per comptabilitzar l'execució del pressupost municipal.

També es preveu constituir un Fons de solvència tal com fixa la Llei Orgànica 9/2013, de control del deute comercial al sector públic, en relació a la destinació del superàvit pressupostari resultant de la liquidació practicada i aprovada. El Ple aprovarà un Fons de solvència de 4,6 milions d'euros que asseguri els fons líquids suficients per al pagament integral dels pendents de pagament del pressupost a 31/12/2013 i els fons suficients que han de substituir la concertació de nou endeutament a curt termini previst en el Pla de Tresoreria.

El ple també tractarà dues modificacions puntuals de dels reglaments municipals. Un del servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat que s'han de desplaçar als centres o serveis laborals o ocupacionals d'altres localitats. I un segon del reglament regulador de l'adjudicació, autorització i normes d'ús en règim de cessió o lloguer d'habitatges del Programa d'habitatges d'emergència social de la regidoria de Serveis Socials.

El ple també aprovarà la modificació de dos punts de l'addenda al conveni marc de 2008 amb l'Incasòl amb motiu del desenvolupament previst al PDU de Gallecs. El tinent d'alcalde de Territori, Joan Mestres, ha avançat que la conjuntura econòmica actual no es correspon als canvis que al 2008 es van fer per a l'edificabilitat de naus d'I+D a la zona de Mogoda i que l'Incasòl, que és el propietari dels terrenys, demana que es tornin a situar aquests més de 50.000 m2 a la zona industrial de Can Banús, on havia estat anteriorment Samsung. Mestres ha subratllat que l'Ajuntament de Santa Perpètua sempre ha defensat la protecció de l'espai natural de Gallecs.

El tinent d'alcalde de Territori ha recordat algunes de les actuacions que ha d'executar l'Incasòl a Santa Perpètua amb motiu del desenvolupament del PDU de Gallecs com un pont de vianants sobre la riera de Caldes o la prolongació de l'avinguda de l'Estela Ibèrica fins al barri de Mogoda.

El Ple començarà a les 19 hores demà i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

Foto: imatge d'arxiu de la sala de plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Junts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont
22 Abr 2024 13:13 - RedaccióJunts per Santa Perpètua participa a l'acte de Puigdemont

Junts per Santa Perpètua va participar a l’acte del món local de suport al l'expresident de la Generalitat [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política
Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política