hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ple AjuntamentAjuntament - Ple Ajuntament

La Corporació local celebra aquest dimarts el Ple corresponent al mes d'abril que consta de 14 punts en l'ordre del dia entre els quals hi ha el sorteig per escollir les persones que formaran part de les meses electoral en les eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig. La comissió informativa d'economia i organització eleva al ple un reconeixement extrajudicial de crèdits, l'aprovació del conveni d'adhesió a les línies de suport creades pel Servei d'Assistència a la Gestió Econòmica Local de la Diputació de Barcelona per als ajuntaments degut als requeriments que fa la llei a les entitats locals, en matèria d'elaboració i presentació d'informació econòmica, financera i de gestió del pressupost municipal, fiable i transparent i donada l'obsolescència del programa informàtic que s'utilitza per comptabilitzar l'execució del pressupost municipal.

També es preveu constituir un Fons de solvència tal com fixa la Llei Orgànica 9/2013, de control del deute comercial al sector públic, en relació a la destinació del superàvit pressupostari resultant de la liquidació practicada i aprovada. El Ple aprovarà un Fons de solvència de 4,6 milions d'euros que asseguri els fons líquids suficients per al pagament integral dels pendents de pagament del pressupost a 31/12/2013 i els fons suficients que han de substituir la concertació de nou endeutament a curt termini previst en el Pla de Tresoreria.

El ple també tractarà dues modificacions puntuals de dels reglaments municipals. Un del servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat que s'han de desplaçar als centres o serveis laborals o ocupacionals d'altres localitats. I un segon del reglament regulador de l'adjudicació, autorització i normes d'ús en règim de cessió o lloguer d'habitatges del Programa d'habitatges d'emergència social de la regidoria de Serveis Socials.

El ple també aprovarà la modificació de dos punts de l'addenda al conveni marc de 2008 amb l'Incasòl amb motiu del desenvolupament previst al PDU de Gallecs. El tinent d'alcalde de Territori, Joan Mestres, ha avançat que la conjuntura econòmica actual no es correspon als canvis que al 2008 es van fer per a l'edificabilitat de naus d'I+D a la zona de Mogoda i que l'Incasòl, que és el propietari dels terrenys, demana que es tornin a situar aquests més de 50.000 m2 a la zona industrial de Can Banús, on havia estat anteriorment Samsung. Mestres ha subratllat que l'Ajuntament de Santa Perpètua sempre ha defensat la protecció de l'espai natural de Gallecs.

El tinent d'alcalde de Territori ha recordat algunes de les actuacions que ha d'executar l'Incasòl a Santa Perpètua amb motiu del desenvolupament del PDU de Gallecs com un pont de vianants sobre la riera de Caldes o la prolongació de l'avinguda de l'Estela Ibèrica fins al barri de Mogoda.

El Ple començarà a les 19 hores demà i serà transmès en directe per Ràdio Santa Perpètua.

Foto: imatge d'arxiu de la sala de plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'equip de govern presenta el Pla de Mandat que inclou un centenar d'accions
04 Jul 2019 12:56 - RedaccióL'equip de govern presenta el Pla de Mandat que inclou un centenar d'accions

L’equip de govern format pels grups municipals de Santa Perpètua En Comú (SPMEC) i del PSC ha presentat [ ... ]

Política
El Ple aprova la nova organització municipal i les retribucions dels càrrecs electes, directius i eventuals
05 Jul 2019 15:00 - RedaccióEl Ple aprova la nova organització municipal i les retribucions dels càrrecs electes, directius i eventuals

L'organització municipal i les retribucions dels càrrecs electes, directius i eventuals van centrar [ ... ]

Política
El nou cartipàs del govern municipal està distribuït en tres grans àrees
26 Jun 2019 11:32 - RedaccióEl nou cartipàs del govern municipal està distribuït en tres grans àrees

L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha signat el decret d’organització municipal [ ... ]

Política