hola

Imatge d'arxiu d'una reunióEconomia - Panrico

La direcció i els representants dels treballadors de Panrico es reuniran aquest divendres a la tarda amb la mediació de la Generalitat per tractar sobre l'aplicació de l'ERO que afecta a la planta de Santa Perpètua de Mogoda. Aquest matí, s'havia de celebrar la segona reunió sobre l'ERTO i com dimarts passat, l'empresa només volia parlar sobre aquest expedient, mentre que els treballadors volien tractar tots els temes que els afecten.

 

 

Segons ha explicat el comitè, després de fer unes trucades, s'ha acabat la reunió perquè se'ls ha convocat a les 16 hores a una reunió amb el director general de Relacions Laborals, Jordi Miró. L'empresa diu que accepta la seva mediació i que vol parlar només si està present la Generalitat, segons apunten membres del comitè.

L'ERTO es podria aplicar a partir de dilluns tot i que no s'arribés a cap acord amb els treballadors. Ahir es va ajornar sense dia fixe la visita de la inspectora de treball a la planta de Santa perpètua. En principi la visita hauria d'haver servit per comprovar l'estat de les instal·lacions després de vuit mesos de vaga, però l'empresa va iniciar dilluns una valoració biològica i sanitària de la planta a càrrec de companyies expertes i s'espera aquest informe.

Mentrestant, els treballadors estan de vacances forçoses, tot i que asseguren que la neteja la poden fer seguint els protocols de neteja habituals de la planta i fent innecessari l'ERTO. No obstant això, critiquen que la direcció vol que la neteja la faci personal extern.

Foto: Imatge d'arxiu d'una reunió entre direcció i treballadors de Panrico de la planta de Santa Perpètua / ACN

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]