hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Actualitat - Ajuntament

Aquest dimecres s'inaugura el cicle de xerrades sobre el cooperativisme a Catalunya, Cooperem? 2014, que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua. La sessió inaugural tractarà el món del cooperativisme avui a Catalunya i anirà a càrrec del director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i del president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso. L'acte tindrà lloc a les 19 hores al Centre Cívic El Vapor.

 

La resta de sessions presentaran experiències cooperatives en el sector dels serveis d'atenció a les persones, en la gestió de serveis bàsics (producció i consum energètic, banca ètica, accés a internet i telefonia mòbil), en el sector de l'agricultura i el consum de proximitat; i en el sector de la tecnologia, la innovació i el coneixement.

L'Ajuntament explica que l'Agenda Estratègica de Santa Perpètua de Mogoda 2013-2017 desenvolupa una de les línies d'actuació del Pla Estratègic, que té per objectiu "convertir Santa Perpètua en un referent del treball i la indústria a Catalunya" i una de les actuacions és promoure el cooperativisme entre la ciutadania en general, donant a conèixer la seva realitat i promovent aquesta fórmula per impulsar projectes d'activitat econòmica.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que aquest cicle de xerrades "pretén oferir una possible sortida per a col·lectius de persones que busquin autoocupar-se" 

Els objectius d'aquest cicle de xerrades són incrementar el coneixement de la ciutadania sobre la realitat actual d'aquest sector i les seves potencialitats de futur, donar a conèixer l'experiència del cooperativisme català en diferents sectors econòmics i empresarials i com s'està comportant el sector de les cooperatives en aquest període de crisi econòmica. A més, es vol contribuir a difondre el debat econòmic i social davant la presentació d'una nova llei de cooperativisme per part del Govern de la Generalitat de Catalunya i donar a conèixer els principals actors del món del cooperativisme a Catalunya.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'atur creix a Santa Perpètua en el darrer any en 39 persones
14 Gen 2020 12:53 - RedaccióL'atur creix a Santa Perpètua en el darrer any en 39 persones

Santa Perpètua va acabar el 2019 amb una taxa d'atur de l'11,33% i una xifra absoluta de 1.438 persones [ ... ]

Més d’un centenar de persones van participar al Dispositiu d'Orientació i TIC DOT 2019
13 Gen 2020 10:59 - RedaccióMés d’un centenar de persones van participar al Dispositiu d'Orientació i TIC DOT 2019

Més d’un centenar de persones van participar l’any 2019 al Dispositiu d’Orientació i TIC DOT, [ ... ]

Més d’un centenar de persones es beneficiaran de noves accions de formació i ocupació
02 Gen 2020 11:04 - RedaccióMés d’un centenar de persones es beneficiaran de noves accions de formació i ocupació

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda [ ... ]