hola

Actualitat - Ajuntament

Aquest dimecres s'inaugura el cicle de xerrades sobre el cooperativisme a Catalunya, Cooperem? 2014, que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua. La sessió inaugural tractarà el món del cooperativisme avui a Catalunya i anirà a càrrec del director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i del president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso. L'acte tindrà lloc a les 19 hores al Centre Cívic El Vapor.

 

La resta de sessions presentaran experiències cooperatives en el sector dels serveis d'atenció a les persones, en la gestió de serveis bàsics (producció i consum energètic, banca ètica, accés a internet i telefonia mòbil), en el sector de l'agricultura i el consum de proximitat; i en el sector de la tecnologia, la innovació i el coneixement.

L'Ajuntament explica que l'Agenda Estratègica de Santa Perpètua de Mogoda 2013-2017 desenvolupa una de les línies d'actuació del Pla Estratègic, que té per objectiu "convertir Santa Perpètua en un referent del treball i la indústria a Catalunya" i una de les actuacions és promoure el cooperativisme entre la ciutadania en general, donant a conèixer la seva realitat i promovent aquesta fórmula per impulsar projectes d'activitat econòmica.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que aquest cicle de xerrades "pretén oferir una possible sortida per a col·lectius de persones que busquin autoocupar-se" 

Els objectius d'aquest cicle de xerrades són incrementar el coneixement de la ciutadania sobre la realitat actual d'aquest sector i les seves potencialitats de futur, donar a conèixer l'experiència del cooperativisme català en diferents sectors econòmics i empresarials i com s'està comportant el sector de les cooperatives en aquest període de crisi econòmica. A més, es vol contribuir a difondre el debat econòmic i social davant la presentació d'una nova llei de cooperativisme per part del Govern de la Generalitat de Catalunya i donar a conèixer els principals actors del món del cooperativisme a Catalunya.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]