hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Actualitat - Ajuntament

Aquest dimecres s'inaugura el cicle de xerrades sobre el cooperativisme a Catalunya, Cooperem? 2014, que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua. La sessió inaugural tractarà el món del cooperativisme avui a Catalunya i anirà a càrrec del director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, i del president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Perfecto Alonso. L'acte tindrà lloc a les 19 hores al Centre Cívic El Vapor.

 

La resta de sessions presentaran experiències cooperatives en el sector dels serveis d'atenció a les persones, en la gestió de serveis bàsics (producció i consum energètic, banca ètica, accés a internet i telefonia mòbil), en el sector de l'agricultura i el consum de proximitat; i en el sector de la tecnologia, la innovació i el coneixement.

L'Ajuntament explica que l'Agenda Estratègica de Santa Perpètua de Mogoda 2013-2017 desenvolupa una de les línies d'actuació del Pla Estratègic, que té per objectiu "convertir Santa Perpètua en un referent del treball i la indústria a Catalunya" i una de les actuacions és promoure el cooperativisme entre la ciutadania en general, donant a conèixer la seva realitat i promovent aquesta fórmula per impulsar projectes d'activitat econòmica.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que aquest cicle de xerrades "pretén oferir una possible sortida per a col·lectius de persones que busquin autoocupar-se" 

Els objectius d'aquest cicle de xerrades són incrementar el coneixement de la ciutadania sobre la realitat actual d'aquest sector i les seves potencialitats de futur, donar a conèixer l'experiència del cooperativisme català en diferents sectors econòmics i empresarials i com s'està comportant el sector de les cooperatives en aquest període de crisi econòmica. A més, es vol contribuir a difondre el debat econòmic i social davant la presentació d'una nova llei de cooperativisme per part del Govern de la Generalitat de Catalunya i donar a conèixer els principals actors del món del cooperativisme a Catalunya.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'atur a Santa Perpètua es redueix en un 2,9% durant el mes de juny
11 Jul 2019 13:51 - RedaccióL'atur a Santa Perpètua es redueix en un 2,9% durant el mes de juny

L'atur s'ha reduït en 40 persones durant el mes de juny, xifra que representa un descens del 2,9% en [ ... ]

Front comú vallesà per millorar la mobilitat a la comarca per la implantació d'Amazon
10 Jul 2019 14:00 - RedaccióFront comú vallesà per millorar la mobilitat a la comarca per la implantació d'Amazon

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, es va reunir dimarts 10 de juliol amb els primers [ ... ]

El descens de l'atur de maig, la millor dada d'aquest mes de la darrera dècada
20 Jun 2019 13:37 - RedaccióEl descens de l'atur de maig, la millor dada d'aquest mes de la darrera dècada

L’atur a Santa Perpètua es va reduir durant el mes de maig en un 4,3 per cent, segons dades de l’Observatori [ ... ]