hola

Granja SoldevilaPromoció Econòmica - Logística i comerç internacional

El Servei de Promoció Econòmica ha endegat el Projecte d'ocupació en logística i comerç internacional amb l'objectiu de formar quinze persones com a tècniques en processos logístics i comerç internacional. La Diputació de Barcelona subvenciona aquesta acció en la seva totalitat, amb un pressupost de 50.645,53 euros. Molts joves s'han interessat per aquest projecte que és molt innovador i s'espera sigui reeixit. Els tècnics del Servei de Promoció Econòmica han mirat de crear el grup més homogeni possible perquè les classes, que es van iniciar ahir dimecres 11 de juny,  es puguin desenvolupar a un ritme adequat per a tots els participants.

 

El perfil del participant és un menor de 30 anys en atur amb titulació de Batxillerat, FP2 o Cicle Formatiu de Grau Superior o títol universitari i amb coneixements d'anglès a nivell estudis postobligatoris. També es requeria experiència professional en els àmbits administratiu, de logística-magatzem o comerç-màrqueting. La formació, que serà de 514 hores, incorpora 180 hores de pràctiques en empreses. Per això, l'acció també s'adreça a empreses interessades a incorporar persones en pràctica en aquest sector i a incorporar a la plantilla professionals de la logística i el comerç internacional.

L'acció Projecte d'ocupació en Logística i comerç internacional és complementària a dos projectes estratègics que ja estan en desenvolupament: el projecte Logis riera de Caldes i el projecte Exportes? El primer té com a objectiu fer de l'activitat logística una peça estratègica de desenvolupament socioeconòmic de la riera de Caldes, mentre que el segon està destinat a continuar treballant en la millora de la competitivitat del teixit empresarial del territori per mantenir i ampliar els llocs de treball a través de l'activitat exportadora de les PIME.

La directora del  Servei de Promoció Econòmica, Úrsula Cornejo, ha explicat que d'aquests dos projectes ha sorgit la oportunitat de formació de tècnics en processos logístics i comerç internacional, ja que no existeix a la zona aquest perfil professional que demanden les empreses. El programa inclou 70 hores de classes de comerç internacional, 130 hores de logística i 90 hores d'anglès. Cornejo també ha destacat que aquest projecte ha resultat molt atractiu per a persones a l'atur i estudiants que s'han inscrit a aquesta formació i que s'ha seleccionat a les quinze que el podran dur a terme. La directora de Promoció Econòmica ha afegit que al municipi hi ha moltes empreses relacionades amb la logística i el comerç internacional que demanda aquest perfil professional i ha destacat que, l'any passat, més del 50% dels participants en pràctiques d'accions organitzades pel Servei de Promoció Econòmica van aconseguir un contracte laboral. 

Foto: El Servei de Promoció Econòmica està situat a la Granja Soldevila / L'Informatiu
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]