hola

PanricoActualitat - Panrico

L'empresa Panrico ha convocat al comitè d'empresa de la planta de Santa Perpètua i al comitè intercentres, representant dels cinc centres de producció del grup, a dues reunions avui. L'objectiu és parlar sobre la sentència emesa aquest dilluns per l'Audiència Nacional.

El comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua va exposar a l'assemblea de treballadors celebrada ahir a la tarda al Centre Cívic La Florida que d'entrada s'havia refusat assistir perquè la direcció negava la participació a dos membres del comitè que estan acomiadats. L'assemblea però va considerar que calia anar a la reunió.

El comitè es va posar en contacte amb la direcció per saber si mantenia l'oferta de la reunió i la resposta va ser afirmativa i a més els va comunicar que la intenció era tractar la possibilitat de rebaixar la xifra d'acomiadaments previstos. L'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de Panrico, que està avalat per la sentència de l'Audiència Nacional, fixa 154 acomiadaments en l'àrea industrial de la planta de Santa Perpètua, 30 dels quals es van fer efectkius al desembre passat.

L'assemblea de treballadors de Panrico Santa Perpètua va decidir anar a la reunió d'avui i tornar-se a trobar dissabte per veure quina ha estat l'oferta i aleshores decidir si es desconvoca la vaga. En l'assemblea d'ahir dimecres tampoc va quedar clar si després de la sentència la continuïtat de la vaga seria legal ja que diferents gabinets jurídics tenen opinions enfrontades. L'assemblea va durar més de dues hores.

El president del comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua, Ginés Salmerón, creu que la reunió d'avui pot ser 'positiva' perquè la direcció ha avançat que podria reduir la xifra prevista d'acomiadaments.

La primera reunió de Panrico amb el comitè d'empresa de Santa Perpètua està prevista per a les 11 h i a les 16.30 h s'ha convocat una altra amb el comitè intercentres. La direcció ha anunciat que es tracta de parlar de la sentència sobre l'ERO i de la possibilitat de reduir la xifra de treballadors acomiadats.

Foto: Treballadors de Panrico a les portes de les oficines on s'ha celebrat la reunió / ACN

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]