hola

Actualitat - Atur

L'atur al municipi s'ha reduït en 79 persones durant el mes d'abril, segons dades facilitades pel Servei de Promoció Econòmica i Indústria de l'Ajuntament de Santa Perpètua. La taxa d'atur es situa en el 16,6%. El número de desocupats a la localitat el mes d'abril era de 2.256 persones, 249 menys que ara fa un any. La disminució interanual de l'atur es deu a la disminució de volum de la població activa. En el darrer any, el nombre de llocs de treball disponibles a la Riera de Caldes ha disminuït en un 0,4% (195 llocs de treball menys) i el nombre de persones residents a l'àmbit territorial afiliades a la Seguretat Social ha disminuït en un 0,5% (195 afiliats menys). Per tant, no es genera encara nova ocupació en termes globals.

 

Segons l'informe del Servei de Promoció Econòmica, la disminució dels llocs de treball localitzats a la riera de Caldes es concentra a Santa Perpètua (781 llocs de treball menys que ara fa un any, degut fonamentalment als conflictes laborals de Panrico i ALSTOM) i que la resta de municipis de la riera de Caldes han guanyat en conjunt 586 afiliats a la Seguretat Social en el darrer any. Aquest fet abona la hipòtesi d'un possible i tímid inici de recuperació del mercat de treball en els propers mesos.

D'aquestes 2.256 persones aturades a Santa Perpètua actualment, 1.040 són homes i 1.216 són dones. Pel que fa a les dades per edat, els majors de 45 anys és la que presenta una taxa més elevada d'atur, un 22%.

El mes d'abril de 2014 a Santa Perpètua s'ha tancat amb 2.256 persones aturades i la taxa de desocupació local s'ha situat en el 16,6%.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]