hola

PanricoActualitat - Panrico

Aquest matí la sala del Social de l'Audiència Nacional està celebrant el judici sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de Panrico. Els treballadors de Santa Perpètua estan en vaga des de fa quasi 7 mesos, des del 13 d'octubre de 2013 i dimecres 7 de maig a la tarda en assemblea decidiran si continuen o no amb la protesta.

L'ERO denunciat i actualment en aplicació inclou l'acomiadament de 745 treballadors, dels quals 234 pertanyen a la fàbrica de Santa Perpètua. La pretensió dels demandants és que l'Audiència declari nul l'expedient.

Una representació de la plantilla de Panrico Santa Perpètua hs'ha desplaçat a Madrid i està concentrada davant les portes de l'Audiència. Aquesta causa es va ajornar el 20 de març davant l'absència d'un dels demandats que va presentar un justificant d'intervenció quirúrgica. En principi avui no hauria d'haver cap absència.

El president del comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua, Ginés Salmerón, afirmava la vigília del judici que els treballadors tenen esperança que l'Audiència Nacional els doni la raó.

El president del Comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua ha explicat que han continuat intentant negociar acords però que l'empresa només vol rebaixar els acomiadaments previstos en l'àrea industrial en 51 persones. Ginés Salmerón detalla que les intencions de la direcció és suprimir serveis com neteja, manteniment i vigilància per després subcontractar i eliminar la línia de producció del Bollycao i una del pa de motllo.

La plantilla està a l'espera de rebre sentència sobre el judici contra el comitè de vaga de Panrico Santa Perpètua celebrat el 14 de febrer a Sabadell perquè l'empresa considera que la vaga és il·legal i demanava al comitè cinc milions d'euros per danys i perjudicis.

Foto: Imatge d'arxiu de protestes de Panrico / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]