hola

PanricoActualitat - Panrico

Aquest matí la sala del Social de l'Audiència Nacional està celebrant el judici sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) de Panrico. Els treballadors de Santa Perpètua estan en vaga des de fa quasi 7 mesos, des del 13 d'octubre de 2013 i dimecres 7 de maig a la tarda en assemblea decidiran si continuen o no amb la protesta.

L'ERO denunciat i actualment en aplicació inclou l'acomiadament de 745 treballadors, dels quals 234 pertanyen a la fàbrica de Santa Perpètua. La pretensió dels demandants és que l'Audiència declari nul l'expedient.

Una representació de la plantilla de Panrico Santa Perpètua hs'ha desplaçat a Madrid i està concentrada davant les portes de l'Audiència. Aquesta causa es va ajornar el 20 de març davant l'absència d'un dels demandats que va presentar un justificant d'intervenció quirúrgica. En principi avui no hauria d'haver cap absència.

El president del comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua, Ginés Salmerón, afirmava la vigília del judici que els treballadors tenen esperança que l'Audiència Nacional els doni la raó.

El president del Comitè d'empresa de Panrico Santa Perpètua ha explicat que han continuat intentant negociar acords però que l'empresa només vol rebaixar els acomiadaments previstos en l'àrea industrial en 51 persones. Ginés Salmerón detalla que les intencions de la direcció és suprimir serveis com neteja, manteniment i vigilància per després subcontractar i eliminar la línia de producció del Bollycao i una del pa de motllo.

La plantilla està a l'espera de rebre sentència sobre el judici contra el comitè de vaga de Panrico Santa Perpètua celebrat el 14 de febrer a Sabadell perquè l'empresa considera que la vaga és il·legal i demanava al comitè cinc milions d'euros per danys i perjudicis.

Foto: Imatge d'arxiu de protestes de Panrico / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]