hola

Plans ocupacióActualitat - Ocupació

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha contractat aquest mes d'abril un total de 31 veïns del municipi, a través de tres nous plans d'ocupació, que es dedicaran a les obres del parc Central i del Centre de Formació Ocupacional i Desenvolupament Empresarial Can Soldevila. Aquests plans responen a l'objectiu municipal d'executar aquests projectes amb la voluntat de crear ocupació i donar una oportunitat al veïnat perpetuenc més feble.

Per una banda, en el marc de la Llei de barris, l'Ajuntament ha contractat 23 veïns durant sis mesos. Per perfils professionals, en aquests dos plans s'han contractat deu peons de construcció; nou oficials de primera de paleta; un oficial de segona de paleta; un capatàs; un lampista i una administrativa. Per a aquestes 23 places, el SOC va enviar per carta la proposta a un total de 193 candidats, dels quals es van presentar a les entrevistes 125 persones.

El tercer pla d'ocupació, anomenat Valoració paisatgística de l'espai obert de Can Folguera, ha donat feina a vuit dels deu perpetuencs que prèviament havien participat a l'acció de formació integrada Consolidació de les competències de base i professionals de l'àmbit de la jardineria. Tant la formació com el pla d'ocupació estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a través del programa Treball als barris. Aquestes persones, formades en l'àmbit de la jardineria, es dedicaran durant sis mesos a la millora paisatgística de Can Folguera i a la creació d'espais nous de jardineria natural en el parc Central.

Foto: Foto de família dels treballadors dels nous plans d'ocupació municipals, acompanyats per tècnics municipals i treballadors dels plans que finalitzen / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Creix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes
12 Maig 2020 12:16 - RedaccióCreix un 50% el nombre de vehicles elèctrics a l'Eix de la riera de Caldes

El nombre de vehicles elèctrics a l’Eix de la Riera de Caldes ha crescut un 50% l’any 2019, segons [ ... ]

S'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris
02 Mar 2020 11:50 - RedaccióS'inicia la formació d'obra pública i de jardineria de Treball als barris

Un total de divuit veïns del barri de Can Folguera han iniciat durant les darreres setmanes les accions [ ... ]

Polinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes
27 febrer 2020 09:52 - RedaccióPolinyà assumeix la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes

L'Ajuntament de Polinyà ha pres el relleu en la presidència de l'Associació de Municipis de l'Eix [ ... ]