hola

festa_esport_grup_0435Esports - Festa de l'Esport

Els millors esportistes de Santa Perpètua de la temporada 2012-2013 van rebre dissabte un reconeixement en la darrera activitat de la dissetena Festa de l'Esport. L'acte, que va tenir lloc al Pavelló d'Esports amb la presència de molt de públic, va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Isabel Garcia, i del regidor d'Esports, Julio Pérez.

 Els premis per als millors esportistes individuals van ser per a Amanda Bustamante, de l'Escola de Karate Senshi Dojo, primera al Campionat de Catalunya de kyus; Antonio Muñoz, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao, subcampió del Món de Vovinam combat; i Joina Toll, del Futbol Sala Esplugues, subcampiona d'Espanya de la categoria femení base.

Amanda Bustamante va agrair dissabte la feina dels seus professors i va explicar que "desitjava molt el premi rebut".

Per la seva part, Antonio Muñoz va explicar que el seu esport "requereix de molt d'entrenament" i va avançar que al novembre participarà al Campionat d'Europa, que se celebrarà a Polònia. Joina Toll no va poder recollir el premi, perquè estava disputant el Campionat d'Espanya cadet de seleccions autonòmiques. L'esportista es va formar a les files de l'Sport Sala i un dels responsables del club, Javi Sánchez, va recollir el seu guardó.

En equips, els premiats van ser el conjunt l'aleví D de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua, el sènior de l'Sport Sala i el cadet femení del Club Bàsquet Santa Perpètua. Els tres van ser campions de lliga la temporada passada.

Cada entitat va escollir un dels seus esportistes o equips per ser premiats durant la jornada i també hi va haver un guardó pel foment de l'esport escolar per a l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda. A més, la UCF Santa Perpètua, el Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua i el Centre Excursionista de Santa Perpètua van rebre un reconeixement pels seus especials aniversaris.

També van tenir mencions especials Josep Sadurní, de l'Sport Sala; José Luis Zurita, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; Lluís Valls, del Club de Bitlles Can Folguera; Antonio Morales, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; Antonio Osuna, del Club Esportiu Santa Perpètua, i Jordi Merino, del Club Hoquei Santa Perpètua.

Durant l'acte també es van lliurar medalles als joves participants a la Lliga de futbol escolar Fair Play que organitza l'Ajuntament. També es van donar els premis als guanyadors del Concurs de cartells de la Festa de l'Esport.

Abans del lliurament de premis, diverses entitats van fer exhibicions.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va destacar "la fortalesa del teixit esportiu de Santa Perpètua" i va remarcar "la qualitat de les persones que de forma desinteressada el fan possible".

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]