hola

Imatge d'arxiu de la Festa de l'EsportEsports - Festa de l'Esport

El Pavelló d'Esports acollirà aquest dissabtel dia 28 de juny el lliurament de premis als millors esportistes de la temporada 2012-2013 de Santa Perpètua, que va ser ajornat el 30 de maig en el marc de la dissetena Festa de l'Esport a causa de la previsió de mal temps. L'acte començarà a les 11.30 hores. Abans, entre les nou i les onze del matí, hi haurà al Pavelló exhibicions del Club de Gimnàstica Rítmica, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao, de l'Escola de Karate Senshi Dojo i el Club Bàsquet Santa Perpètua i l'Sport Sala faran alguns partidets mentre que el Club de Bitlles obrirà les portes a tothom que vulgui practicar aquest esport. A més, a les 9.30 hores, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitzarà una master classe d'spinning. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure a la recepció del Pavelló d'Esports

 

 

Els premis als millors esportistes seran per a Amanda Bustamante, de l'Escola de Karate Senshi Dojo, primera al Campionat de Catalunya de kyus; Antonio Muñoz, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao, segon al Mundial; i Joina Toll, del Futbol Sala Esplugues, subcampiona d'Espanya.

En equips, els premiats seran l'aleví D de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua, el sènior de l'Sport Sala i el cadet femení del Club Bàsquet Santa Perpètua. Els tres van ser campions de lliga la temporada passada.

Les entitats que han volgut han escollit també un dels seus esportistes o equips per ser premiats durant la jornada i també hi haurà un guardó pel foment de l'esport escolar per a l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda. A més, hi haurà premi per a tres entitats pel seu aniversari: la UCF Santa Perpètua, el Club Hoquei Santa Perpètua i el Centre Excursionista de Santa Perpètua.

També s'han previst mencions especials per a Josep Sadurní, de l'Sport Sala; José Luis Zurita, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; Lluís Valls, del Club de Bitlles Can Folguera; Antonio Morales, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; Antonio Osuna, del Club Esportiu Santa Perpètua, i Jordi Merino, del Club Hoquei Santa Perpètua.

Durant l'acte també es lliuraran els premis de la Lliga de futbol escolar Fair Play que organitza l'Ajuntament.

Abans, entre les nou i les onze del matí, hi haurà al Pavelló exhibicions del Club de Gimnàstica Rítmica, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao, de l'Escola de Karate Senshi Dojo i el Club Bàsquet Santa Perpètua i l'Sport Sala faran alguns partidets mentre que el Club de Bitlles obrirà les portes a tothom que vulgui practicar aquest esport. A més, a les 9.30 hores, el Servei d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitzarà una master classe d'spinning. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure a la recepció del Pavelló d'Esports.

Foto: Esports organtiza una master classe d'spinning a les 9.30 hores al Pavelló / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]