hola

Festa de l'esportEsports - Festa de l'Esport

Santa Perpètua celebrarà aquest cap de setmana la dissetena Festa de l'Esport, amb el lema Amb l'esport hi guanyem tots. Demà dissabte, tindrà lloc la jornada lúdica i esportiva i el lliurament de premis als millors esportistes, mentre que diumenge es disputarà la cursa popular Els 10 de Santa.

En aquesta ocasió, les activitats de dissabte se celebraran a la tarda. La jornada lúdica i esportiva i la Mostra d'entitats es desenvoluparan entre les cinc i les vuit de la tarda al Centre de Futbol Municipal Paco Navarro i al passeig de la Florida. Hi haurà activitats recreatives amb inflables i diferents modalitats esportives a l'aire lliure i exhibicions per part del Servei d'Esports de l'Ajuntament. A més, hi haurà dues màster classe d'spinning. Tots els assistents podran gaudir d'una botifarrada. A dos quarts de nou del vespre, donarà inici, al Centre de Futbol Municipal Paco Navarro, el lliurament dels premis corresponents a la temporada 2012-2013 i els de la Lliga de futbol escolar Fair Play.

El regidor d'Esports, Julio Pérez, ha explicat que el canvi a la tarda respon a la voluntat que hi hagi més participació i ha avançat que un dels canvis és que es premiaran a tres esportistes perquè s'ha considerat que així és més just per a les persones que es mereixen aquest reconeixement.

Els premis als millors esportistes seran per a Amanda Bustamante, de l'Escola de Karate Senshi Dojo, primera al Campionat de Catalunya de kyus; Antonio Muñoz, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao, segon al Mundial; i Joina Toll, del FS Esplugues, subcampiona d'Espanya. 

En equips, els premiats seran l'aleví D de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua, el sènior de l'Sport Sala i el cadet femení del Club Bàsquet Santa Perpètua. Els tres van ser campions de lliga la temporada passada.

Les entitats que han volgut han escollit també un dels seus esportistes o equips per ser premiats durant la jornada i també hi haurà un guardó pel foment de l'esport escolar per a l'AMPA de l'Escola Bernat de Mogoda. A més, hi haurà premi per a tres entitats pel seu aniversari, la UCF Santa Perpètua, el Club Hoquei Santa Perpètua i el Centre Excursionista de Santa Perpètua,tal i com afirma el Regidor d'Esports.

També s'han previst mencions especials per a Josep Sadurní, de l'Sport Sala; José Luis Zurita, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; Lluís Valls, del Club de Bitlles Can Folguera; Antonio Morales, de l'Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; Antonio Osuna, del Club Esportiu Santa Perpètua, i Jordi Merino, del Club Hoquei Santa Perpètua. 

El regidor d'Esports, Julio Pérez, afirma que un cop es faci la valoració final es veurà si es continua amb les novetats que presenta aquest any la Festa de l'Esport.

En el marc de la 17a Festa de l'Esport de Santa Perpètua, el Club Esportiu Fondistes Fem Força organitzarà diumenge, amb la col·laboració de l'Ajuntament, la setena edició de la cursa Els 10 de Santa. La prova començarà a dos quarts de deu del matí.

Foto: Imatge de l'edició passada de la Festa de l'Esport  / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]