Sport SalaEsport - Sport Sala

El sènior de l'Sport Sala va acabar la lliga dissabte amb una victòria per 5 a 8 a la pista del cuer, l'Aiguafreda. Els de la nostra localitat han protagonitzat un gran final de temporada i ara mateix ocupen la tercera posició al grup 4 de la Primera Divisió Catalana amb 41 punts. No obstant això, en la darrera jornada de lliga, que es disputa el proper cap de setmana i en la qual els perpetuencs descansaran, podrien ser superats per algun rival.

Contra l'Aiguadreda, els de Roberto Domínguez van anar gairebé sempre per davant. Toni va fer el 0 a 1 i l'Aiguafreda va empatar. Els perpetuencs van reaccionar i van marcar cinc gols seguits, dos de Félix, un d'Ángel, un de Toni i un dels locals en pròpia porta. L'Aiguafreda va posar una mica d'emoció amb tres gols, però Sergio i Toni van sentenciar i van posar el 4 a 8.

La jornada anterior, el sènior de l'Sport Sala va guanyar a la pista del líder i campió del grup, la Unió Futbol Sala Mollet, per 5 a 6. El partit va ser molt igualat i es va resoldre en els darrers minuts.

Els de Mollet van inaugurar el marcador al minut 1, però els perpetuencs van reaccionar amb dos gols de Toni i un d'Alonso. Els locals van fer el 2 a 3 i Félix va anotar el 2 a 4 abans del descans. A la segona part, Oli va aconseguir el 2 a 5. La Unió Futbol Sala Mollet va fer dos gols seguits, però Sergio Carrascosa va sentenciar amb el sisè gol visitant. Després, els locals van establir el definitiu 5 a 6.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]