Esport - Futbol Sala

El sènior de l'Sport Sala va guanyar diumenge a la pista del líder, la Unió Futbol Sala Mollet, per 5 a 6. El partit va ser molt igualat. Els de Mollet van inaugurar el marcador al minut 1, però els perpetuencs van reaccionar amb dos gols de Toni i un d'Alonso. Els locals van fer el 2 a 3 i Félix va anotar el 2 a 4 abans del descans.

A la segona part, Oli va aconseguir el 2 a 5. Els de Mollet van fer dos gols i Sergio Carrascosa va posar el 4 a 6 al marcador. Els molletans encara van tenir temps per fer un altre gol, però els tres punts van ser per als perpetuencs.

Amb aquesta victòria, els de Roberto Domínguez recuperen la tercera posició amb 38 punts, dos més que el quart classificat, el Santvicentí, que té un partit menys. Falten dues jornades per a la finalització de la lliga, però l'Sport Sala jugarà el proper cap de setmana el darrer partit, perquè en la darrera jornada descansarà. Els perpetuencs aniran a la pista de l'Aiguafreda, que és el cuer amb només nou punts.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]