Sport salaEsport - Futbol Sala

El sènior de l'Sport Sala va empatar dissabte a dos gols a casa contra el Cardedeu. Els perpetuencs sumen cinc jornades seguides sense perdre. Dissabte, l'Sport Sala no va fer un bon partit. Als 24 segons, els visitants ja havien marcat el primer gol. El 0 a 2 va arribar al minut 3 després d'una errada defensiva dels locals. El Cardedeu es va tancar al darrere i va jugar molt còmode. L'Sport Sala dominava, però sense crear gaire perill. A falta de cinc segons per al descans, Ángel va reduir les diferències. A la segona part, el Cardedeu va poder sentenciar a la contra. L'Sport Sala va jugar dos minuts amb un home més per l'expulsió d'un visitant, però no va marcar. El porter del Cardedeu va tenir una gran intervenció en un xut de Sergio i Toni va enviar una pilota al pal.

La insistència dels locals va tenir premi amb un gol de Sergio al minut 17. Gairebé al final, Toni va tenir una bona ocasió, però el porter visitant va evitar el gol.

El de dissabte va ser el darrer partit de la temporada a casa per a l'Sport Sala, que el proper cap de setmana jugarà a la pista del líder, la Unió Futbol Sala Mollet.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]