Esports - Futbol Sala

El sènior de l'Sport Sala va derrotar dissabte per 6 a 4 el Futsal Tiana. Durant la primera part, els perpetuencs es van avançar amb un marcador de 2 a 0. Els visitants van empatar, però l'Sport Sala va arribar al descans amb un resultat de 3 a 2.

A la segona part, el Futsal Tiana li va donar la volta al marcador. L'Sport Sala va saber reaccionar a temps i es va emportar el triomf. Tonino va fer dos gols; Oliver, altres dos; i Miguel i Javi, un cadascun.

Després d'aquesta victòria, la sisena de la temporada, els de José Campos són desens al grup 4 de la Primera Territorial amb 23 punts. El proper cap de setmana, es desplaçaran a la pista del Valldor Sala-La Sínia, que està situat a la zona mitjana-alta de la classificació.