hola

Cartell del CREMActualitat - CREM

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco de Can Mosenya commemoren demà dissabte el 83è aniversari de la proclamació de la II República. Aquest serà el setè any consecutiu en el qual se celebra aquesta efemèride.

La programació, que es desenvoluparà al Teatre del Centre Parroquial a partir de les 19.30 hores, consta de la lectura d'un manifest i la projecció de la pel·lícula 14 d'abril, Macià contra Companys. Es tracta d'una ficció televisiva, camuflada sota l'aparença d'un documental, produïda per Minoria Absoluta i Televisió de Catalunya. El film dirigit per Manuel Huerga es va estrenar en el Festival de Cinema de Sant Sebastià i va obtenir un premi Gaudí.

A més, tindrà lloc la presentació del número 7 de la revista Vallesos, dedicat als 75 anys del final de la Guerra Civil.

El secretari del CREM, Rafael Martín, ha destacat que aquest 2014 es vol dedicar a nivell català als 75è aniversari de l'exili republicà, però que l'entitat en la seva tasca de recuperació de la memòria històrica ja va dedicar unes jornades a l'exili.

Dissabte a les 19.30 hores al Teatre del Centre Parroquial, el CREM i el Cineclub Cisco de Can Mosenya celebren per setè any consecutiu el Dia de la República. En aquesta ocasió a més de la lectura del manifest es podrà veure la pel·lícula 14 d'abril, Macià contra Companys.

Foto: cartell anunciador dels actes de commemoració de la II República / CREM

0
0
0
s2sdefault