hola

Esport - Futbol Sala

El sènior de l'Sport Sala està en ratxa i diumenge va sumar la tercera victòria seguida en guanyar el Vilamajor, el fins ara tercer classificat, per 6 a 5. Aquest triomf permet als perpetuencs ocupar ara la tercera plaça per darrere dels dos equips que estan dominant la lliga, la Unió Futbol Sala Mollet i el Martorelles.

Contra el Vilamajor, l'Sport Sala va anar sempre per davant. Al minut 4, els perpetuencs guanyaven per 2 a 0 amb gols d'Oli i Félix. El Vilamajor va fer el 2 a 1, però Toni va aconseguir el 3 a 1. Els visitants van reduir diferències i l'Sport Sala va respondre amb un gol de Félix. Després, va arribar el 4 a 3. Els perpetuencs van deixar sentenciat el partit amb un gol d'Ángel i un altre de Félix. El Vilamajor va posar emoció al marcador amb dos gols, però l'Sport Sala va resistir i va sumar tres punts molt importants.

A falta de quatre jornades per acabar la lliga, l'Sport Sala és tercer amb 31 punts, empatat amb el Vilamajor. Els de la nostra localitat no tornaran a jugar fins al 26 d'abril, quan es desplaçaran a la pista del Sant Julià de Ramis, que és desè amb 12 punts.

 

0
0
0
s2sdefault