hola

Llibre infantilRelacions Ciutadanes - Centres Cívics

La Xarxa de Centres cívics ha allargat el període per recollir llibres per al II Intercanvi de llibres infantils organitzat per la Regidoria de Relacions Ciutadanes fins aquest divendres. Per ara ja s'han portat uns 200 exemplars.

L'Intercanvi de llibres infantils va néixer l'any passat amb l'objectiu de crear una xarxa estil bookcrossing (passallibres) però als centres cívics i durant la Diada de Sant Jordi. Després de l'èxit assolit ja que es van donar més de 250 volums, la Regidoria de Relacions Ciutadanes, torna a repetir experiència.

Així doncs, la Xarxa de Centres Cívics instal·larà una paradeta al passeig de la Florida durant la Fira de Sant Jordi, el proper 23 d'abril, on es podran escollir tants llibres com s'hagin aportat prèviament. Els exemplars es podran retirar presentant els vals que s'hagin atorgat a canvi de l'aportació de llibres.

Les publicacions han de ser infantils, pensades per a unes edats de 0 a 12 anys. La Xarxa de Centres Cívics ha allargat una setmana el període per aportar volums al II Intercanvi de llibres infantils i es poden portar als equipaments socioculturals fins aquest divendres. Per ara, ja s'han aconseguit uns 200 llibres.

Foto: llibre infantil a la darrera edició del Mercat del Llibre / Bàrbara Arco

0
0
0
s2sdefault