hola

JardinersActualitat - Actualitat

Els participants en l'actuació municipal de formació integrada Consolidació de les competències de base i professionals de l'àmbit de la jardineria finalitzen la setmana vinent el programa. Des del mes de gener, aquests deu perpetuencs, del barri de Can Folguera i en situació d'atur, han realitzat un total de 124 hores de formació relacionada amb l'àmbit de la jardineria.

Jardineria bàsica, prevenció de riscos, ús i maneig de la motoserra i tècniques de recerca de feina són alguns dels continguts que s'han tractat a les sessions teòriques i també pràctiques al parc Central que ha inclòs aquesta acció formativa, subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a través del programa Treball als barris. Un cop finalitzada l'actuació, vuit d'aquestes deu persones seran contractades aquest mes d'abril durant sis mesos per l'Ajuntament a través de l'actuació ocupacional Valoració paisatgística de l'espai obert de Can Folguera, també subvencionada per Treball als barris.

Els treballadors es dedicaran a la millora paisatgística de Can Folguera i a la creació d'espais nous de jardineria natural en el parc Central. Amb aquestes dues accions, l'Ajuntament ha volgut combinar formació i ocupació. La Regidoria de Promoció Econòmica ha apuntat que, d'aquesta manera, es dóna continuïtat a l'itinerari d'inserció sociolaboral dels participants oferint-los feina durant sis mesos.

Foto: formació en jardineria a les obres del parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault