hola

Economia - Alstom

Els treballadors d'Alstom Transport es manifesten avui a Barcelona, en defensa de les seves condicions laborals i dels seus llocs de treball, davant les intencions de l'empresa, que amenaça amb presentar un ERO d'extincions a la planta de Santa Perpètua de Mogoda, segons un comunicat del sindicat CCOO.

La plantilla s'ha trobat a l'Arc del Triomf de Barcelona amb un grup de treballadors jubilats d'Alstom, que els estan acompanyant en aquesta mobilització en una mostra de solidaritat amb els seus antics companys. Junts han marxat a peu fins a la seu del Parlament de Catalunya, que avui celebra Ple, i s'han concentrat allà per exigir la intervenció de l'Administració en defensa de la factoria perpetuenca i de la seva plantilla.

Estava previst que una representació del Comitè d'Empresa d'Alstom Transport es reunís amb representants dels diferents Grups Parlamentaris per demanar-los suport i perquè pressionin el Govern de la Generalitat, com a Govern i com a clients, per la defensa del teixit industrial de Catalunya i, concretament, de la factoria d'Alstom Santa Perpètua. Per ara no hem pogut contactar amb cap membre del comitè que ens poguessin confirmar si s'estan produint aquestes trobades.

Demà divendres 11 d'abril es farà una assemblea de treballadors a les portes de la fàbrica per analitzar la resposta que donin avui els representants parlamentaris i decidir quines accions cal dur a terme a partir d'ara.

0
0
0
s2sdefault