hola

Mercat del LlibreCultura - Biblioteca

Unes 1.100 transaccions es van registrar en la sisena edició del Mercat del Llibre que va organitzar la Biblioteca Municipal Josep Jardí aquest dissabte passat 5 d'abril. Finalment, van ser 26 les entitats i particulars que van posar paradeta en aquesta jornada amb l'objectiu d'intercanviar o vendre al preu màxim de tres euros material de segona mà en bon estat que podríem trobar en una biblioteca.

Segons informa la directora, Almudena Cordero, el volum de visitants del 6è Mercat del Llibre va ser similar al de l'any anterior, malgrat que es va fer una campanya publicitària més àmplia a través de xarxes socials i "aquest és el punt a estudiar per millorar". En total es van recaptar uns 1.200 euros.

L'objectiu del Mercat del Llibre és intercanviar o vendre llibres, DVD, CD, jocs d'ordinador o de consola, revistes i còmics de segona mà i en bon estat. Es tracta de donar un nou ús al material que tenim a casa i que podríem trobar a la Biblioteca. L'actual edició del Mercat del Llibre presentava la novetat de poder vendre material fins a un màxim de tres euros. En les anteriors edicions, el límit estava en un euro.

La idea de l'organització a l'ampliar aquest marge és que els paradistes puguin oferir altres materials dels quals no es volien desprendre per només un euro. Tanmateix, segons informen des de la Biblioteca la majoria de material es va vendre a un euro.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Almudena Cordero, s'ha mostrat molt contenta per la quantitat de paradistes per participar en el Mercat del Llibre, entre els quals hi havia l'Esplai El Refugi, la Caixa de resistència de Panrico i un institut de Bigues i Riells. 

Foto: Imatge del Mercat del llibre aquest passat cap de setmana / Bàrbara Arco

0
0
0
s2sdefault