hola

 

Mercat del llibreCultura - BIblioteca

Un total de 24 entitats i particulars prendran part a la sisena edició del Mercat del Llibre que organitza la Biblioteca Josep Jardí demà dissabte 5 d'abril. La jornada es desenvoluparà d'11 a 14 hores al passatge del Mas Granollacs, al costat de l'equipament municipal.

L'objectiu del Mercat del Llibre és intercanviar o vendre llibres, DVD, CD, jocs d'ordinador o de consola, revistes i còmics de segona mà i en bon estat. Es tracta de donar un nou ús al material que tenim a casa i que podríem trobar a la Biblioteca. En aquests anys la mitjana de transaccions que es registren en aquest mercat és d'un miler.

L'actual edició del Mercat del Llibre ofereix la possibilitat de vendre material fins a un màxim de tres euros. Aquesta és una novetat, ja que fins ara el límit estava en un euro. La idea de l'organització a l'ampliar aquest marge és que els paradistes puguin oferir altres materials dels quals no es volien desprendre per només un euro.

Una altra novetat d'aquesta edició ha estat les inscripcions que s'han hagut de fer a través del registre de l'OAC o via telemàtica mitjançant l'eina e-tram. L'organització ha informat que la majoria de sol·licitants han utilitzat l'e-tram.

Foto: imatge de l'edició passada del Mercat del llibre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault