hola

Actualitat - Trobada d'entitats

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat a totes les entitats del municipi a una reunió avui dimarts 1 d'abril a les 19.30 hores al Centre Cívic del Vapor. La trobada es fa per tractar la idea de realitzar una Mostra d'Entitats a la tardor i una guia d'entitats a través del web municipal staperpetua.cat, així com per poder recollir els suggeriments i opinions de les associacions.

La carta que ha enviat el Consistori al teixit associatiu i social del municipi afirma que les entitats són "un motor important en la vida de qualsevol municipi. Santa Perpètua no és una excepció i compta amb un ampli ventall d'entitats, associacions i clubs que participeu en la dinàmica esportiva, cultural, veïnal, social, juvenil, comercial, etc... de la ciutat". I afegeix "que sovint, molts veïns i veïnes no coneixen prou bé tot el que feu a Santa Perpètua i per a Santa Perpètua".

La convocatòria la fa la Regidoria de Relacions Ciutadanes en nom de tot l'Ajuntament ja que la reunió està oberta a totes les associacions locals sigui quin sigui el seu àmbit i degut a que Relacions Ciutadanes disposa del Punt de suport associatiu, referent de les entitats locals. Actualment al registre municipal d'entitats hi ha unes 180 associacions, encara que no totes estan actives.

L'objectiu és debatre sobre la possibilitat de tornar a programar una Mostra d'entitats a la tardor. La darrera es va fer al 2010 coincidint amb la Festa de l'Esport. El tècnic de Participació ciutadana, Toni del Valle, ha explicat que degut a la quantitat d'entitats de tota mena i de les activitats de la Festa de l'Esport el uqè aquest dimarts es proposarà és fer una Mostra d'Entitats 2014.

Toni del Valle ha avançat que l'altre punt de l'ordre del dia de la reunió serà informar de la possibilitat de crear un portal d'entitats a través de la pàgina web de l'Ajuntament en la qual trobar les entitats i poder linkar amb les webs pròpies que puguin tenir les associacions. 

0
0
0
s2sdefault