hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Campanya mobilitatActualitat - Joventut

La Regidoria de Joventut inicia la campanya informativa per a aquest trimestre que girarà entorn a la mobilitat internacional. L'activitat més destacada d'aquesta campanya és el nou servei que oferirà l'entitat La Vibria i que atendrà els dimarts de 18 a 20 hores al Punt Jove. En aquestes sessions, s'assessorarà als joves que vulguin marxar a l'estranger tant per feina com per estudis. A més, La Vibria oferirà xerrades als instituts.

Aquesta campanya inclou també la Mostra d'Ensenyament, que es va inaugurar ahir i es podrà visitar fins al 30 d'abril al Punt Jove i en el marc de la qual hi haurà la xerrada sobre pràctiques a l'estranger el 29 d'abril. Avui i el proper 8 d'abril s'ha programat un taller sota el títol Intercanvi cultural a Europa. L'activitat, adreçada a entitats juvenils, tindrà lloc a les 20.30 hores a La Promotora. A més, la campanya de Mobilitat Internacional també inclourà la Mostra de Turisme, que es desenvoluparà del 30 de juny al 31 de juliol i en la qual s'ha programat una xerrada sobre camps de treball que tindrà lloc l'1 de juliol.

Per Mobilitat internacional s'entén els moviments que d'un país a un altre fan les persones ja sigui per estudis, per treballar, per tenir experiències tipus camps de treballa o d'altres o per turisme. En els darrers temps, aquests moviments migratoris s'han accentuat sobretot entre la població jove que busca fora d'Espanya millors i majors possibilitats de futur.

El regidor de Joventut, Guillem Llord, ha explicat que la mobilitat internacional aglutina les mostres que ja fa el Punt Jove en aquesta època d'ensenyament i de turisme i a més intentarà respondre a les preguntes que cada cop són més freqüents sobre aquest tema. Llord també ha remarcat que no s'ha volgut tractar aquest tema en positiu, perquè el que està passant és que els joves estan emigrant per buscar-se una feina digne i un futur millor.

La Vibria és especialista en assessorament en mobilitat internacional. Al darrer L'Informatiu es pot trobar informació directa d'aquesta entitat a l'Entrevista. El regidor de Joventut ha explicat que en el taller formatiu d'avui La Vibria explicarà com fer pràctiques a l'estranger, subvencions internacionals per a entitats o intercanvis amb altres països.

La Regidoria de Joventut inicia la campanya informativa per a aquest trimestre que girarà entorn a la mobilitat internacional. Avui a les 20.30 hores les entitats juvenils poden assistir a un taller informatiu sobre les possibilitats d'intercanvi cultural a Europa.

Foto: cartell de mobilitat internacional / Regidoria de Comunicació

0
0
0
s2sdefault