hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Activitat físicaEsports - Dia Mundial de l'Activitat física

La Regidoria d'Esports commemorarà el Dia Mundial de l'Activitat Física que se celebra el 6 d'abril amb activitats diverses al pavelló i als elements saludables que hi ha a diferents indrets del municipi. Entre els dies 31 de març i 3 d'abril s'han programat jornades de portes obertes a les activitats dirigides que organitza el Servei d'Esports i l'explicació de l'ús dels elements saludables situats a la plaça de Can Folguera, davant del Pavelló i davant del Camp de futbol.

L'eslògan d'aquest any és Activitat física, un gol d'or per la salut. L'objectiu és aconseguir que tothom faci trenta minuts d'activitat física diària i elimini així riscos associats a malalties derivades de la manca d'exercici.

La jornada de portes obertes consistirà en què les persones que vulguin podran participar en una sessió i fer un "tast" de les activitats: aquagim, katumba, krossfit i ciclisme indoor, que ofereix durant tota la temporada la Regidoria. Els horaris es poden consultar a L'Informatiu. Avui les sessions obertes d'Aquagym estan programades a les 10, 15, 16 i 20.15hores. El katumba a les 20.10h i el ciclisme indoor a les 10.30, 15.20, 18.20 i 20.10 hores.

L'explicació dels elements saludables es farà avui a les 15.15 hores als situats a la plaça de Can Folguera, el dia següent a les 10.30 h als situats al Parc lúdic esportiu de davant del Pavelló i el dijous a la mateixa hora als que hi ha davant del Centre de Futbol Municipal, al Parc dels Ametllers.

El cap d'Esports, Jordi Bonàs, ha explicat que l'objectiu del Dia de l'activitat física és conscienciar sobre la necessitat de fer trenta minuts al dia d'exercici per prevenir malalties derivades d'un estil de vida sedentar i ha recomanat assistir a l'explicació dels exercicis als elements saludables de la plaça de Can Folguera, del Parc lúdic de davant del pavelló i de davant del Centre de futbol Municipal perquè els monitors no només mostraran quins exercicis es poden fer a cadascun dels aparells sinó perquè també tindran clar com s'han de fer sense lesionar-se.

Foto: Instal·lacions esportives municipals / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault