hola

Cultura - Escola de Música i Dansa

El Teatre del Centre va acollir diumenge a la tarda l'espectacle El somni d'un món millor, a càrrec de l'alumnat de música i dansa de 8 anys de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua. L'argument d'aquest espectacle ha estat creat pels propis alumnes amb la música d'Igor Stravinsky. El curs passat, l'escola municipal de música i dansa va dissenyar una unitat didàctica per als alumnes de 8 anys, sota el nom de Petrushka, amb la voluntat de treballar conjuntament de manera interdisciplinar les dues àrees del centre, música i dansa. La unitat es tancava amb un petit espectacle. Aquest curs el projecte segueix endavant amb dues produccions. La primera ha estat El somni d'un món millor i la segona és Stilton, a càrrec de l'alumnat de 9-10 anys que integra música, dansa i teatre i que es posarà en escena aquest dissabte 5 d'abril al Casal de la Gent Gran amb dos passis a les 10.30 i les 12 hores.

La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha felicitat a alumnat i professorat pel treball conjunt realitzat i va indicar que la bona feina "es va veure reflectida en l'espectacle que ahir van poder veure les famílies i el públic en general".

L'Escola Municipal de Música i Dansa duu a terme aquest curs una unitat didàctica que inclou el muntatge d'un espectacle entre alumnes de música i dansa. Diumenge es va veure l'obra dels de 8 anys i aquest dissabte s'oferirà la que han preparat els de 9 i 10 anys.

0
0
0
s2sdefault