hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Mostra ensenyamentJoventut - Mostra d'Ensenyament

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitza des d'aquest dilluns i fins al 30 d'abril la Mostra d'Ensenyament 2014. El certamen estarà ubicat al Punt d'Informació Juvenil. Els visitants trobaran informacions diverses sobre els programes PQPI, les proves d'accés a la universitat (PAU), els Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i Superior (CFGS), formació per a adults, Batxillerat, universitats i ensenyaments de règim especial, entre d'altres.

A més, els visitants, disposaran de fullets informatius per poder emportar-se a casa i ordinadors de consulta. La Regidoria de Joventut també ha dissenyat un mural-esquema de la trajectòria educativa, que estarà ubicat a la paret del corredor que dóna entrada a la Mostra d'Ensenyament per a la consulta dels joves.

La Mostra es completa amb una xerrada el 29 d'abril a La Promotora sobre pràctiques a l'estranger, que tindrà lloc a les 19 hores. La Mostra d'Ensenyament s'inclou a la campanya trimestral de la Regidoria de Joventut que tracta sobre la Mobilitat Internacional.

El regidor de Joventut, Guillem Llord, ha explicat que, tot i estar centrada pels més joves, també poden obtenir informació els adults que vulguin reenganxar-se als estudis i ha reconegut que és una mostra continuista. 

Des d'avui i fins al 30 d'abril, el Punt Jove acollirà la Mostra d'Ensenyament 2014, que organitza la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Santa Perpètua. Al llarg d'aquests dies s'ha previst que passin per la mostra i assisteixin a xerrades els joves dels instituts perpetuencs que han de decidir cap a on continuar amb la seva formació.

Foto: Imatge d'arxiu d'una activitat relacionada amb la darrera edició de la Mostra d'Ensenyament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault