hola

expodones13_007Actualitat - Igualtat Dona Home

La Regidoria d'Igualtat Dona-Home ha impulsat el projecte Artteràpia, on les dones participants han disposat d'un espai terapèutic de creació artística que els ha servit també per treballar els conflictes i emocions de forma simbòlica i positiva.

Aquest divendres 28 de març s'obre al públic, al Centre Cívic El Vapor, una exposició sota el títol Projeccions futures que recull el treball desenvolupat en aquest taller. Aquesta activitat s'ha inclòs en la programació del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Aquest és el segon any que es realitza aquest taller d'Artteràpia que es desenvolupa durant més de quatre mesos amb dones usuàries del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), a càrrec de la psicoterapeuta del servei, Milena de Murga. Les creacions artístiques de diverses disciplines serveixen a aquestes dones per transmetre emocions i "transformar les seves situacions en d'altres més positives", segons ha explicat el regidor d'Igualtat, Francesc Rodríguez. 

El regidor està molt satisfet amb els beneficis de les participants en aquest taller i destaca que fer net emocionalment a través de l'art és molt important. Rodríguez comenta que l'exposició serà una sorpresa fins a aquesta tarda, però ha recordat que anirà com la de l'any passat amb peces de pintura i escultura.

Foto: Exposició del taller de Creació artística realitzada ll'any 2013 / Regidoria d'Igualtat Dona Home

0
0
0
s2sdefault