hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ajuntament - Ple Municipal

La Corporació Local va aprovar ahir per unanimitat els estatuts de la nova Associació de Municipis de l'Eix riera de Caldes, que estarà formada pels Ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Caldes de Montbui i Sentmenat.

La nova entitat neix amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d'ocupació a les localitats que conformen aquest territori.

Un cop aprovats definitivament els estatuts, es convocarà l'Assemblea Constituent de l'Associació que se celebrarà a Santa Perpètua. L'associació de municipis Eix Riera de Caldes té com a finalitat la protecció i la promoció dels interessos comuns dels municipis que en formen part i el desenvolupament de les competències municipals del territori. Els sis municipis es marquen com a objectius prioritaris posar en valor el potencial de desenvolupament de l'àmbit territorial; donar impuls a les qüestions d'interès comú i promoure les actuacions i serveis que contribueixin al desenvolupament econòmic i al foment de l'ocupació en aquest àmbit territorial.

Els grups municipals del PSC i ERC van mostrar el seu acord amb aquesta manera de treballar, unint forces per aconseguir subvencions i millorar els sis municipis que constituiran l'associació.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va recordar que aquests objectius són a llarg termini però que els sis municipis estan d'acord que per separat no s'aconseguiran subvencions per dur a terme projectes d'impuls del territori.

Foto: Imatge del ple de març / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault